cliftony77 Creative Commons License 2002.09.24 0 0 3507

mateffy:

Ráadásul Ákos részt vett a Terror Háza alkotógárdájában, így némi köze van a háttérhez is."

Ha a Terror Háza zenéjének a CD borítója lenne ilyen, akkor azt mondom OK. Mert ugye az elő lett készítve egy áprilisi megjelenésre, multimédiával meg miden, csak akkor ütötte volna a VertigO eladási mutatóit.

Ákossal több fotós is dolgozik

Amióta Fehér Berci megbolonfult, a fotósa is állandó...

állandó grafikusa van, lehet, hogy hónapok munkája van egy ilyen bortóban

Azért mert hónapok munkája van benne, attól még lehet hibás, vagy attól még nem tetszhet nekem…

Értsd már meg ember, hogy szimplán nem tetszenek egy ideje az Ákos kiadványok grafikái. Ez egyéni dolog, tudod, ízlések és pofonok. Ami pedig a grafikusát (Ecsédi Viktor) illeti: Az azért gáz, hogy a multimédiás srácoknak a fényképeket milyen formában küldi át. Nézd meg a VertigO vagy a Hét parancsszó mm-ját. Úgy lettek beszkennelva a cuccok, hogy egyfelől nincsenek rendesen lesimítva, felhajolnk, másfelől pedig baromi poros a scanner. Ezek azért úgy gondolom nagy műhibák. Vagy pl. a Conquistador koncertklipje esetében arra lusta volt, hogy rendesen bedigizze, hiába kérték a programozók, a TCR kód ott virít rendesen, ami azért egy profi produkciótól megengedhetetlen.

A Terror Háza ellen indított politikai támadások kísértetiesen hasonlítanak a módszereitekhez.

Nagy megterhelésdbe kerülne, hogy ne általánosíts állandóan? (Persze annak is örülnék, ha nem személyeskednél, remélem tudod mire gondolok...)

Ha egy kis tiszteletet is tanusítottatok Ákos munkája iránt valaha ebben az életben, ne alkalmazzátok ezeket a módszereket.

Nos, azt hiszem levonhatjuk következtetésnek, hogy akinek nem tetszik valami Ákossal kapcsolatban az:

1. zsidó
2. cigány
3. kommunista
4. ultraliberális
5. magyarellenes
6. buzi

A bomlasztással várjátok meg az album megjelenését.

Jaj, de ügyesen használod a nagy szavakat.

Nos, ez a legújabb. Bomlasztok, ami miatt van önálló véleményem. Hát ez van.

Kurvára nem érdekel Ákos politikai felfogása akkor, amikor a művészetéről beszélek. Ha ugyanis ez alapján ítélném meg, akkor nem lennék ott és tombolnék ezerrel a "csőcselékkel" :) minden koncertjén, el kellett volna adnom az összes Ákos lemezemet satöbbi.

Csak hát még mindig van önálló véleményem is. És nem tetszenek bizonyos dolgok

De tudom jól, tetszeni kéne, akkor volnék jó Ákos rajongó. De én nem istenítem, nekem ő ugyanolyan ember, mint bárki más, csak ő tehetséges is, és be is jöttek a dolgai. De tudom, amiért kritikus vagyok vele, a fent említett jelzők mindegyikét rám lehet aggatni. Nos, ha Ákos kritizálása ezzel jár, akkor vállalom, zsidó vagyok és kommunista, egyszerre pedig ultraliberális, magyarellenes cigánybuzi. Szólj, ha valamit kihagytam volna. De nem fogok beállni azok közé, akik birka módon mindent elfogadnak.

"marad a szép szürke egyenhamu..."