Sziasztok!
Én is kinn voltam a hétvégén a Pannonpipe-kutyán, mit mondjak, nem volt egy nagy élmény...az még hagyján, hogy a Debrecen gyenge volt, tőlük nem vártam különösebben semmit, ellenben a Szolnok sem vert az eget színvonalban. Jól jellemezte a helyzetet a mögöttünk űlő két atyafi csevegése: "Te, a Szolnokból most mindenki itt van? Ezzel a csapattal indulnak a bajnokságban???...":)Igaza volt nemtudomkinek (bocsánat) a korábbiakban, megint Paja hozta a meccset, ezzel a kupát is az utolsó negyed-beli játékával.
A Debrecenről annyit, hogy a vasárnapi meccsüket együtt néztem Ráthonyi egyik korábbi tanítványával, akit 10-15 éve edzett gyerek-ifi korában. Ez a srác azt mondja, hogy vagy akkor volt nagyon előremutató, amit csináltak, vagy most van elmaradva a kortól a Ráthonyi-munka...A csapat mostani teljesítménye annyival rosszabb az akkori ificsapaténál, hogy akkor az alapmozgásoknak nem volt száma-neve (értsd: figura), mindenki tudta magától, hogy milyen védekezés esetén ki hova mozog. Ebből (és a már korábban leírtakból) következően a pénteki Db-ASE meccs sima zakó, még szerencse, hogy nem tudok kinn lenni, szülői értekezleten leszek...Ja visszatérve a DB-Szolnok-ra, ha azért a meccsért fizetnem kellett volna, nagyon mérges lettem volna, olyan szar meccs volt.
Bocs a hosszú beleszólásért.