muybien
2002.09.24
|
|
0 0
5736
|
Air üdv itt a topicban...:)))
sok jó gondolatod van... egyetértek azzal hogy a sport ugyanolyan üzleti vállalkozás mint bármi más azzal a kiegészítéssel hogy ez egyelőre Mo-n nem működik, de reméljük lassan nem csak Neked jut ez eszedbe hanem a döntési pozícióban lévő sportvezetőknek is. Szerintem sem szabad egy egyesület létét csupán arra építeni hogy majd csak lesz egy érzelmileg kötődő "pénzes" valaki vagy állambácsi aki segít ha baj van. Nem. A gondolkodásmóddal alapvető probléma van. Szerintem az államnak semmi keresnivalója nincsen semmilyen szinten az olyan élsportban mint a többezer nézőt is vonzani képest csapatjátékok. A tömegsportra és az eladhatalan de sikeres sportágakba kell inkább költeni, nem azokra amelyek egy kis odafigyeléssel és üzleti szemlélettel magukat is el tudják adni. Csak valahogy nem jönnek az ötletek nemtom miért. Hogy maradjak a saját portámnál, az Albacompban pl annak idején a 3 arany éve alatt annyi jutott csak eszébe a klubnak hogy eladja a bérletvásárlási jogot 5 évre. De pl szájtot nem épített (most van, de hmmm nemtom minek mert üres lényegében) nem lehetett mezt/polót/bögrét/sálat venni pedig akkor télleg telt ház volt és nagyon sokan keresték... MOst hogy "felkapaszkodtunk" a 6ik helyre :) valamiért már lehet kapni vagy 5féle pólót, táskát stb. De még mindig nem értem miért hívják profi szervezésűnek ezt a klubot, nemtom máshol milyen a helyzet de nekem ami itt folyik az amatőr. Nincs kiszolgálva a közönség és nagyon sok a kézivezérléses akció.
Euroligás csapat Pesten??? Huh. Ez elég durva a az utóbbi olyan 10 év budapesti kosaraséletét figyelve... lassan nincs elég ujjam megszámolni mennyi nagyon jó és komoly utánpótlásbázissal rendelkező női és ffi csapatot öltek meg... Nameg ha megnézzük Budapesten sajnos alig érdekel valakit a kosárlabda... de nemcsak a kosár. Ma alig van csapatsport Bpen, csak a vízilabda és a Ftc kézi. (labdarúgás nálam nem csapatsport...illetve más tészta) FFi kosármeccsen utoljára tán valamikor a 80as években volt kint 300nál több ember Bpen pl egy Mafc-Honvédon a BSben... Jah bocs nem is igaz. 3 éve (vagy 2???) a FTC csarnokban teltház volt a Buducnost Podgorica-Cibona Zagreb meccsen... de magyarok nem sokan voltunk... Persze most is hozzáteszem ne legyen igazam és legyen jó kosráladba Pesten, ha másért nem hát hogy közel is legyen ellenfél:)) de nki szintű csapat nagyon messze van, euroligás még messzebb, de egyelőre A csoportos is évek múlva lesz csak. |
Előzmény: air (5710)
|
|