Akkor már én is hozzászólok, habár csak az utolsó 20 percet láttam, mondjuk így is négy gólt. Elek egyértelműen felrúgta Torghellét, de szerintem véletlenül. Persze így is szabálytalan és 11-es, az pedig elszomorító, hogy így egy abszolút veszélytelen támadás (Torghelle teljesen kisodródott) végén kaptunk gólt. Arról viszont meg vagyok győződve, hogy Illés 11-ese nem volt az, feldobta magát, bár a dologhoz egyvalami tartozik: ha megnézitek az összefoglalót, a kispesti védelemből összesen Balint reklamált, és róla esett el Béla. Nagyon tetszett, hogy mikor hátrányba került a csapat, akkor nem omlott össze, hanem még jobban hajtott. Czvitkovics indítása szerintem az idei legjobb mozdulata volt, hihetetlenül jól lát a pályán. Ferenczi persze szar volt, de kivételesen Rednic gólja előtt nagyon jól fejelte le neki a labdát. Aztán persze kihjagyta a maga egy az egyben helyzetét. A csatárainkról nincs mit beszélni, vissza kéne állni az egy csatáros játékra, talán valami ilyet képzelnék el:
Hajdu-Szmiljanics, Komlósi, Molnár Z., Győri-dr. Füzi, Jezdimirovics, Rednic, Zavadszky, Illés-Dragan
Cserék: Horváth L., Ferenczi, Juhász, Némethy, Lambulic, Szántai
Sajnos a védelemből most ketten is sérültek és így bizony egy kicsit túlzottan is gólképesek lettünk hátul. Molnárt nagyon hiányolom. És szerintem fel lehetne hozni egy pár fiatal csatárt (illetve vissza Bodajkról meg az Előrétől). Sokat nem veszthetünk.
Hajrá MTK!