Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5730
Hello kocsma!

Először is welcome minden Debrecenbe ellátogatott szolnokinak, különösen nekem, mert rajtam kívül még egy srác volt olajos sálban oszt annyi. Csomó benyomásom van, gyorsan leírom, hadd örüljön Avass bátyánk.

Csak a Vadkakasok elleni meccset néztem meg, mivel a Belgrád meg a másik horvát csapat bénák és nyomorékok gyülekezete volt, és nagyon kiváncsi voltam Lee-re mit vetít az új csapatában. Hát, elnézve a tegnapelőtti játékukat, szerintem rajta fog múlni minden, ha neki megy bármi lehet, ha nem akkor hello. Green egy nulla, Bukva már nem leszállóágban van, hanem régen földet ért, Lecsó meg sokszor azt sem tudja merre támad. Legalábbis szombaton nem nagyon volt tisztában Vele. Komoly aggodalmaim vannak viszont a csapatunkat illetően, mert a NS által szépen megénekelt szolnoki csúcsformával még véletlenül sem találkoztam. A szombati játékunkkal simán szívtunk volna legalább 10-zel otthon hazai pályán az Albától kiindulva DUNA TV-s játékukból (kösz sporttárs :))). Persze nem játszott Vilcinskas, aki szerintem képes lenne felvenni a harcot Lapovval és Góbival, már erőnlétileg. Végül is az egész tornát Paja nyerte meg nekünk, pl. a Debrecen ellen az utolsó negyedben beállt, gyorsan termelt 14 pontot, így vittük 8cal. Vaisvila egész meccsen alibi, vasárnap 10et dobott...hááát. Nekünk nem olyan játékos kell, akinek ha a kedve olyan van dob 27 pontot, ha nem akkor meg 10et. Menjen haza! Levezetni vagy egy évet lazítani ne az Olajba jöjjön!!!

Trepák, Trepák, Trepák, Trepák...Nem, nem szidom, nem szabad...nem, igaza van avassnak...:)))

Szasza kellemes volt, leosztotta passzokat Bencének, aki meglátásom szerint megindult a lejtőn felfelé, hullámvölgyből kifelé...Go Benő!!!

Továbbra is állítom, Stone jó igazolásnak tűnik, Vilcinskas is (számomra), de amit Vaisvila meg Zolika csinál. Én nem vártam volna meg míg az ASE vagy a Falco bejelentkezik érte!!! :)))Sajna a litván meg nem fog nekünk meccseket eldönteni. Ne legyen igazam!!!

Hétvégén Sopronba fel!!! Hajrá Olaj! Hajrá Körmend!!

És Pavlovics az Isten (de ezt többször nem írom, kopirájt gabci456)