HOH Creative Commons License 2002.09.23 0 0 427
Hello

Gratula, habár szomorú vagyok hogy az első véleményed ilyen lehangoló erről az autórol.
Nem tudom milyen lehet a V6, de én a 2.0 is nagyon elégedett vagyok. Előzéskor is robban ahogyan kell, pedig csak 145LE van benne.
A colt valószínűleg azért volt robbanékonyabb mert az egy jóval kissebb karosszéria, sokkal könnyebb megmozdítani egy kb 900kg-ot mint 1500 kg-t.

Én nem kértem az enyémbe gyári riasztót (75e-ért) én rakattam bele utólag egy 'Meta' gyártmányt belső mozgás- emelés- és ütésérzékelővel. A gyári kulcs tökéletesen vezérli, nem kell hozzá külön kütyü (ez nekem is fontos volt, hogy ne legyen a kulcs olyan nagy ormótlan. Egyébként véleményem szerint ez is annyit tud kb mint a gyári,(de biztósító előírt egy riasztót mindenképpen) szerintem amit el akarnak lopni azt el is lopják. :((((

Én tettetem bele még egy váltózárat, ez 'talán' megakadályozza az amatőröket (de semmi sem biztos).
Teszteket olvasva a Mondeónak a lopástesztje elég jó,. Azthiszem az aajtó kinyitásához egy profinak kb 40 mp-re van szüksége.

Üdv

Előzmény: FFU (426)