Vic King Creative Commons License 2002.09.23 0 0 2372
dohi: a túlterhelést arra értettem, hogy ha nem csak linkként szerepelünk, akkor neked kell minden cuccot majdan felpakolnod az oldalra, mert te vagy a hozzáértő és a jogtulajdonos :))))) Szóval, ha mondjuk aloldalként szerepelne a klub (vagy akaármi is lesz), akkor azon belül megint rengeteg aloldal lenne idővel, nem de?! És az meg már elég labirintus jelleget öltene szerintem, bár nem vagyok annyira jártas a komputertudományban a saját oldalam ellenére sem :))))
De ha esetleg rossz néven vennéd, hogy nem csatlakozunk az egyetlen jó magyar nyelvű King-oldalhoz, akkor irj nyugodtan, mert rugalmas emberek vagyunk szerintem mindannyian :))))))

Szóval, nekem egyenlőre jó az október, a délután is, de az 5-ét még nem tudom, de lehet. És akkor most egy vagy két találkozó lesz? Egy előkészítő szerintem felesleges: csapjunk a lovak közé!!! :)))))

A név: szerintem meg kicsit degradáló lenne a KKK, mert igaz, hogy néhányatoknak lehet, hogy jópofa, de egyrészt ilyennel azért mégsem viccelődnék, másrészt meg aki amúgy is lenézi Kinget (tehet egy szivességet), az ezután mégjobban fikázna. Igaz, nem nekik készül a klub (vagy mi), de azért nem kellene felkorbácsolni az indulatokat. Bocsi, én így gondolom, de a többség dönt. Szerintem valami olyasmi kéne ugyan, mint ez a hárombetűs megoldás, tehát jól lehessen rövidíteni (akár az SKHQ-t), de még nem jutott eszembe semmi. Majd gondolkozom :)))))