_Silver_ Creative Commons License 2002.09.23 0 0 17
Elso esetben azert vittek el, mert egy sarkon altam meg ahol csak kb 3,5 meter maradt utannam a sarokig (ami kissebb 5 :()
Masodik esetben nem ugyanott alltam meg, hanem egy utcaval feljebb, a fizeto zonan kivul!
Ahol parkoltam a jardara felalva ket kerekkel. Ugyanugy mint a tobbi auto. Amiota ennel a cegnel dolgozom ott mindig igy parkoltak (3 eve) es most kozli velem a no, hogy nincs tabla, hogy fel lehet allni a jardara. Apam, biztos leloptak, ha 3 eve ugy allnak ott akkor valami csak kesztette az embereket, hogy ugy parkoljanak...
A fizetesi hajlandosag: Videki vagyok, alberletben lakom a boraros ternel a fizetos zonaban. Lehetetlen barmifele parkolasi engedelyt kapni amig nincs allando lakcimed. Ezert minden reggel autoval jovok a munkahelyemre, mert a benzin meg mindig olcsobb mint a parkolasi dij. Mellesleg a munkahelyem is fizeto zonaban van ezert 4 utcanyit gyalogolok. Ha valahova megyek a kozpontban siman kicsengetem a parkolasi dijat, de ez nonszensz helyzet, hogy veletlen elalszom, megyek lefele es 8.30kor mar ott a kibaszott mikulascsomag a szelvedon.
Előzmény: avantage (9)