Boxster Creative Commons License 2002.09.22 0 0 40
Orbán nekem is hiányzik. Nem feltétlenül a személye, hanem egy markáns politikus, aki összefogja a jobboldalt.

Itt a polfórumon már többször leírtam, hogy az én életem egyik legfelemelöbb élménye a Terror Házának a megnyitója volt, amiben Orbán személyes kisugárzásának óriási jelentösége volt.
Aztán késöbb már nekem is rá kellett döbbenem, hogy van az éremnek egy másik oldala is. Erre jó példa volt a választások éjszakája, amikor kiderült a vereségünk. A fanatizált fiatalok, akik ünnepeltek és a gyülésröl hazatérve döbbentek rá, hogy valójában veszítettek. Addig Orbán varázsában éltek. Párhuzamokat nem akarok írni történelmi személyekkel és eseményekkel, mindenki elgondolkozhat rajta.

A válsztások óta szerintem egy nagy tévút a Fidesz és OVI viselkedése. Óriási hiba Bayerrel és a többiekkel egy színtéren mutatkozni.

Orbán még fiatal. Túl fiatal is a politikához. Lehiggadva -talán évek múltán- lesz még ö Mo. miniszeterelnöke sok éven át.

Jelenleg Mo.-n mindezek ellenére nincsen más választás, mint a Fidesz. A nagytökével öszzefonódott kommancsok a lehetö legrosszabb alternatíva az EU csatlakozás küszöbén. Föleg a proliknak.

Boxster