semmitmondó
2002.09.21
|
|
0 0
116
|
üdv!
nemrég előszedtem a Tiberian Sunt és elkezdtem újból végigjátszani (régen abbahagytam). Szerintem nagyon hangulatos játék, amire a zene rátesz még egy lapáttal. Anno a Red Alertnek is utánozhatatlan hangulata volt (kép+zene+animációk, még ma is elnézegetem őket), a Tibsuné viszont más. Nagyon bejön ez a lepusztult, félig-meddig futurista ábrázolás, eccerűen zseniális. És szép is. Nekem pl a Starcraft nem jött be annyira, nem láttam ugyanis az egységeket (nagy massza volt). Szóval jó ez a játék, na!
Eyszer játszottam skirmisht egy jeges pályán, közepén egy nagy tóval (ami természetesen be volt fagyva). Én gdi-jal voltam (most a nod oldalt nyomom) és rázavartam a tóra egy csomó hoovert. Az állam leesett, amikor megláttam, mit művelnek...ha jött valami ember, akkor elkezdték lőni (alapból elég nehezen sikerülne rakétákkal kivégezni), minek következtében beszakadt alatta a jég, és így sikerült kinyírni. Ez nekem nagyon tetszett. Meg pl ionvihar, meteoreső, interaktív környezet...najó nem áradozok itt tovább...c&c rulez
btw nem tudja valaki, honnan lehet letölteni a Firestorm kiegészítőt? |
|