Valaszom a nagyon okos stabnak:
"T. Szerkesztoseg! Ugye nem arra akartak celozni, hogy kezdjek hazalni a Nepszabadsagnal es a Slager Radional?! Mar bocsanat, de ha en oroklok valamit, akkor nemcsak a javakat oroklom, hanem a kotelezettsegeket (ha ugy tetszik: adossagot) is. Valoban: konnyen elkepzelheto (szinte biztos), hogy nem On, aki most eppen ugyeletben van es szombat delutan olvassa a hozzaszolasomat, szoval nem On szervezte az akkori jatekot, de az megsem jarja, hogy mosom kezeimet azzal az indokkal, hogy bocs en nem tehetek rola. Lehet, hogy az emberek kicserelodtek, de a ceg maradt, a nev Sportforum maradt, megcsak jogutodrol sem beszelhetunk ebben az esetben: Onok ugyanaz a ceg, amelyik ket evvel ezelott volt. Minden normalis tulajdonosvaltaskor van rovancs, atadas-atvetel: ha ezt a megfelelo modon tettek meg, akkor Onoknek az utolso forinttal bezarolag kepben kell lenniuk. Ezert nyulik meg a kepem, ha azt olvasom, mint pl. amit Janosi Peter uzletfejlesztesi vezeto irt marcius 21-en: "Megdöbbenve olvastam sorait, hiszen ezen ügy elhúzódásáról eddig információval nem rendelkeztem. Én - amennyiben csaknem egy év elteltével még lehet ilyet kérni - szíves türelmét kérném az ügy szálainak felderítésére és a probléma megoldására. Holnapi nap folyamán igyekszem valamennyi szükséges információ birtokába jutni, és legkés?bb hétf?n tájékoztatom Önt a nyeremény sorsáról." Biztos azota is levelekkel bombaz, csak en nem kaptam meg egyet se. Egyaltalan, tudjak Onok, hogy mit csinalnak a cegnel?
Ja, annyit meg hozzatennek, hogy a Netforum a Loki nevado szponzora volt, ami also hangon nehany, ha nem nehany tucat millio forint kifizeteset jelentette. Szoval penz az volt. Tehat kisse valoszinutlennek, mitobb: nevetsegesnek tunik a mentegetozesuk: "forrasunk sincs arra, hogy a rank hagyott adossagot rendezzuk...". Szoval piszkaljuk csak meg ezt a kerdest, ne hagyjuk szunnyadni."