Végre egyszer igazán lelkesen játszottunk...a félidőben amikor bejött az Elek-Ferenczi kettős, biztos voltam, hogy kikapunk....
Hajdú (6): Jól védett, több bravúrja volt, de szerintem az első gólban kicsit benne volt...
Smiljanic (5): Nem volt elég határozott, nem fogta össze igazán a védelmet jól ma...cseréje indokolt volt, főleg a sárga miatt.
Komlósi (5): Közepes teljesítmény, több hibával
Horváth (6): Mint az előző meccsen is - jól játszott - , igaz, most kevesebbet ment előre
Füzi (6): Ua. mint Horváth....
Jezdimirovic (6): Sokkal stabilabb volt vele a középpályánk, mint Némethy-vel, nagyon jó helyen volt nála a labda, pontos passzai voltak, szokásosan jól játszott.
Illés(8): Az első félidőben az átlagnál jobban játszott, a második félidő elején eltűnt teljesen, a végén remekelt...a 3 gólja magáért beszél.
Rednic (9): Szerintem magasan a mezőny legjobbja volt, többet futott, mint 1-2 magyar játékos 4-5 meccsen együtt, nem bírták tartani, szenzációs hosszú passzai voltak, no és persze egy szép gólja - megint a legjobb pillanatban.
Cvitkovics (5): Az egyik leggyengébb játék, amit tőle láttam...az első félidőben talán 1-2 alkalommal lehetett csak a nevét hallani, az utolsó 20 percben már aktívabb volt.
Zavadszky (7): Az első félidőben kiemelkedően jól játszott, a másodikban is az egyik legjobbunk volt...több jó lövése, passza, szólója is volt, no meg egy gólja.
Juhász (5): 1-2 fejest leszámítva láthatatlan volt...nem is véletlen, hogy lecserélték...még mindig nem megoldás a csatárgondunkra.
Elek (2): Katasztrófális...ennyire gyengén még őt is ritkán lehet látni játszani...majdnem rajta ment el a meccs. Kezdve azzal, hogy a második félidő elején eladott egy labdát, amiből Torghelle 1-1 ben vihette rá a kapunkra, Hajdú nagy bravúrral védett. Utána produkált utolsó emberként egy lerántást (a helyzet az ő hibájából alakult ki), amiért ki kellett volna állítani - összeteheti a két kezét, hogy csak sárgát kapott.
És ezek után csinált egy teljesen hülye lökéssel egy 11-est...no comment, egyszerűen értékelhetetlenül gyenge.
Ferenczi (5): A saját átlagánál jobban játszott,
de ez a magyar szinten is a közepes teljesítmény alatt marad...kicsit akaratosabban játszott, 2 ziccert elpuskázott...ki kell jelenteni, az MTK csatárgondjaira ő sem megoldás...nagyon nem.
A meccsről csak annyit, hogy a Kispest nagyon jól játszott, a Torghelle nagyon ügyes csatár, akit nem bírtunk tartani, és ha Rednic és Illés nem remekelt volna, nem nyerünk...még annyit kell hozzátenni, hogy Eleket ki kellett volna állítani, és kaptunk egy ajándék 11-est...szóval a bírónak ezt megköszönhetjük. Az 5 gólunkból egyiket sem lőtte csatár...megint.