Törölt nick Creative Commons License 2002.09.20 0 0 417
Nekem viszont ez nincs az autómban, az övre hangjelzés nem figyelmeztet, bár az is lehet, hogy csak azért nem, mert mindig bekapcsolom:-))...

más: az 1690 még veled együtt is sok lenne:-), 1615 kilónál nehezebb Mondi nem létezik. (Ez a könyve szerinti referenciatömeg, ami tartalmazza az összes lehetséges felszerelést (még azt is, amit Mo-on nem lehet kapni, ill. a tetőcsomagtartót), az összes folyadékot a max. jelzésig és az üzemanyagot a tartály 90 %-áig. Ha tele van, az ugye még kb 5-6 kilogramm, tehát összesen 1620. Tehát vagy a mérleg volt pontatlan, vagy mégis benne felejtettél valamit az autóban:-)

Automata légkondi: az enyém 2001 novemberi (a felszereltség-lista szeptemberi) és az automata klíma alapáras volt a Trendben. Lehet, hogy akció volt, bár ez nem volt odaírva... egyébként folyamatosan változik a lista, mert a fűthető első szélvédő a Ghia-ba is 62 e Ft lett volna, amikor megrendeltem a verdát, viszont ezt vissza is kaptam (pontosabban ingyen lett a gyári riasztó) mert közben alapfelszereltség lett, mire megjött:-)

Üdv Balu

Előzmény: T-Petra (410)