Kedves Konrad!
Néha nekem is undorom van a nettől, meg a politikától.
A Bihary Gábor és tsai által kedvelt, művelt gyűlöletpolitikától.
Ilyenkor elmegyek a könyvtárba.
Konrad miatt tettem. Asztaltársam nem érezte sértőnek Bihary Gábor „Foto” összeállítását.
Megkerestem, mi változott Szegeden, csak felüdülésként.
Aztán Békásmegyer ügyében néztem vissza negyedszázadot. Óbuda miatt.
Érdekes volt olvasni.
Finta Józseffel kezdtem, régi ismerős, mit tervezett az óta, amióta nem találkoztunk.
Nem tudom röviden összefoglalni, amit megtudtam, ezért csak neveket sorolok fel, még a Google kereső is rátalált, nemcsak Gutenberg, mit tettek Óbuda – Békásmegyerért, mivel gazdagították ezt a kerületet, ezt a várost.
Keresésre javasolt nevek:
Finta József
Makkay János
Szegner László
Liszkay Krisztina
Pollack Mihály
Kosáry Domokos
Gerevich László
Bizony, a tények tükrében másképpen fest Óbuda - Békásmegyer, mint Bihary Gábor láttatja.
Írtam a 7 igenes szemetük kapcsán a tényekről: takarítják azt a piacot zárás után.
Azt a szemetet, - amit Bihary Gábor terjeszt a 12 év változatlanság sugallásával, - bizony a lakosok tették oda. Az MSZP, az elődeik, és az általuk elbutított, igénytelenné formált embertömeg, amelynek nem otthona Békásmegyer, és Óbuda. A politikailag korrekt nyugati nyelvhasználatban slumnak is nevezik őket.
Bihary Gábor nem fel – vagy visszaemelni akarja ezen embertársainkat, hanem csak fel – és kihasználni: az arcnélküli szavazóbázist, amelyet lehet manipulálni. Ezerrel.
Tiborc