bogibébi Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1046
Ujvári helyett Krum Ádám játssza Duncan szerepét (hihetetlen karakteres arca van, de szerintem nem igazán eltalált erre a szerepre), a fiatalabb királyfit Gula Péter helyett Bank Tamás alakítja, Juhász Réka helyét pedig Szőlőskerti Tímea vette át.
Az előadás fénypontjai egyértelműen LZS és Horváth Lili voltak, a vészlényeket én a kritikák alapján nagyon másnak képzeltem, de a sokkoló hatás így is "megvolt".Egyébként végig nagyon feszült volt az előadás, és ez nem a horrorelemeknek tudható be - legalábbis rám nem ezek voltak a legnagyobb hatással, a meztelen lányt trancsírozó részt ugyanakkor nagyon eredeti ötletnek tartom. Lehet, hogy Shakespeare nem egészen így képzelte el, de a XXI. század nézőjére már nem lehet olyan eszközökkel hatni, mint a középkorira, és az előadással elért hatás a lényeg. Ebből a szempontból pedig azt gondolom, hogy tökéletes volt a koncepció.
DEMIAN most ne figyeljen ide, mert külsőségek következnek: partneremnek, az igazibogibébinek (én csak bitorlom a nevet) igen tetszettek a kosztümök, nekem pedig LZS új frizurája.
bb
Előzmény: ColinCrazy (962)