Sziasztok
Ha visszagondolok az elmúlt idény hasonló (bajnokság előtti) időszakára, akkor azt kell megállapítanom, hogy sűrűsödött a mezőny. Tavaly világos választóvonal volt az első és az utolsó 6 között, de inkább 4 társulat emelkedett ki a mezőnyből (ASE, Körmend, Kaposvár, Szolnok). Az első hatos végén a Falco és az Alba állt, a többiek alkották a mezőny második felét. Ha megnézzük a bajnokság végeredményét, olyan nagy meglepetések nem történtek, egyedül a Falco "cserélt helyet" a Klímával (tényleg, most már nem Klíma???).
Idén is ketté lehet osztani a mezőnyt, de egyáltalán nem olyan egyértelműen. Már az első négy helyre is legalább hat jelentkező van (ASE, Alba, ZTE, Kaposvár, Falco, Szolnok) Nagy kérdés a Körmend, akiket - mint asszem OlajAzIsten is említette, sohasem lehet leírni - szóval szerintem legalábbis szorosan követi az első hatot (négyet?), simán maga mögé utasíthat egy-két gárdát a fentebb felsoroltak közül.
Azután következik a "futottak még" kategória, csak az a probléma, hogy ez a kifejezés egyáltalán nem illik rá ezekre a gárdákra. Tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de minden csapatnak megvan legalább a gólgyárosa, és ezek a nevek (általában) igen jól csengenek M.O.-on.
Szeged (no, itt éppen nincs :-), de még lehet, hiszen egyszem légióssal rendelkeznek, és remélem idény közben sem merülnek fel financiális gondok, sőt egy esetleges jó szereplés esetén?... hiszen a Gösser Kupán mutatottak nekem igen kellemes meglepetést jelentettek, egyértelműen számolni kell velük!)
Debrecen (Lee)
Kecskemét (Madison)
Sopron (Parker)
Dombóvár (mostígyhirtelen nem to'm a nevét, de állítólag legalább Lee-szintű feka).
folyt. köv.