Kedves Sánta Kutya asztaltárs!
„Na ide figyelj, te "szakmailag korrekt" nick! Aki annyira büszke rá, hogy van, amiben nem tűri a hazudozást."
(Érdekes ez a válogatós stílus...
Valóban nem tűröm, mert igyekszem olyan korrekt lenni, mint tanító mesterem, GLászló.)
”Ne csinálj úgy, kispajtás, mint aki nem tud olvasni. Nem dőlök be a szemforgató álnaivitásodnak.
Olyasmiben adtál nekem igazat, amit nem mondtam, amivel rossz híremet kelted. Kétszer is a szádba rágtam, mit kifogásolok: azt, hogy márványtáblák szétverésére való buzdítással rágalmaztál. Ha nem néznélek le ennyire, ha azt gondolnám, hogy számítasz valahol valamit, és bárki komolyan vesz itt, akkor kimoderáltattam volna a hazudozásodat.”
Tegye meg nyugodtan asztaltársam.
Tegye meg ezt a szívességet Bihary Gábornak, vagy akár Ron Werbernek!
Tegye meg az Index moderátorainak kedvéért, magának az Index létének kockázatára.
Moderáltasson ki nyugodtan, fenyegetőzzön nyugodtan.
Nevezze hazugságnak, ha az általam idézettekben egy vessző elírást talál – ilyen van, szkennerre voltam utalva, nem egyszerűen másolható szövegekre.
Tőlem mehet moderátorhoz, mehet az általam többször bírált médianacsalnyikká avanzsált dr. Agárdihoz, mehet Ron Werberhez is, nem zavar.
A net túlnőtt a cenzúrán.
Megőrzi az oktalan gyalázást, de megőrzi az Ön pártfogoltjának minden mószerolását is.
Tessék a moderátorokhoz fordulni, de lehet a pénztárhoz is fáradni.
„Fizessen nagysád!” - volt egy ilyen fijm.
Tanulságképpen:
„Ha nem néznélek le ennyire, ha azt gondolnám, hogy számítasz valahol valamit, és bárki komolyan vesz itt, akkor kimoderáltattam volna a hazudozásodat.”
Köszönöm, ismételten. Nem szoktam lenézni asztaltársaimat, és komolyan veszem véleményüket. Bevallom, itt, ebben a topicban nem vettek komolyan. Tényeket soroltam, és semmitmondó, imamalom válaszokat kaptam. Közéleti szereplést vállaló asztaltársaktól is.
Mégis hiszek abban, hogy az emberek a jóra törekszenek.
Nem szabad lenézni embertársainkat.
Ezért nem foglalkozom (SK) asztaltársunkkal sem, nem érdekel.
Komolyabb ellenfél van a láthatáron, idézem a 692 egy mondatát:
’ Ron Werberre hivatkozva - aki jelenleg a helyi kampányokat tanulmányozza - kijelentette: elkerülhetetlen, hogy keményen rámutassunk ellenfeleink hibáira.”
Azt hiszem, jelen pillanatban Ron Werber tanulmányoz. Diploma ide – vagy oda, a pénz beszél, Ron Werber kemény ellenfél. Keményebb, mint Bihary Gábor.
Fejhullásilag.
A játszmában én csak gyalog vagyok, értem nem kár. Pótolható.
Bihary Gábor főtiszt, olyan szeplőkkel, amelyeket nem lehet pótolni.
Friss diplomával sem. (Tegnap hallgattam Hofit, hát a Deutsch – végzettségéről nem elismerőleg nyilatkozott a kabaréban. Szegény Hofi, ma már halott, pedig milyen slusszpoén lenne neki Bihary Gábor, meg Kéri László szilveszteri nyilatkozata!)
Kedves (SK)!
Nem kell engem komolyan venni, mert nehezen lehet engem „kimoderálni”.
Eredményesebb lenne, ha Ron Werberhez fordulna.
Neki talán sikerül.
Bihary Gábort is hívebben szolgálná imígyen.
Ennyi a jó tanács.
Tiborc