jani0625 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5648
Hadd vitatkozzak egy kicsit kaposvári polgártársammal!
Bazsy! Lehethogy láttad a Kaposvári tornát, de nem a szombathelyit!Ég és föld!!!!
Biztosa igaz , az is hogy számít a hazai pálya , meg hogy haza beszélek, de nem oktalanul.Ha nem ment a csapatnak én nem hitegettem magam.És hidd el , hogy „Kopaszodó Mágusunk” 1-2 hét alatt is nagy dolgokra képes.A szombathelyi tornán tapasztaltakat nehéz leírni!Mintha az életükért hajtottak volna, védekeztek, szórtak keményen.Heinlének nagyon jó keze van ügyes és gyors is és jó csapatjátékos.Az új sráccal nagyon jól megvannak és ha itt marad talán a magyar bajnokság egyik legjobb center párosa lehet.meglátjuk
A magyar játékosokról pedig: Lacika nagyon jól érzi magát az új rendszerben és majdnem mindig követi Zsoldos utasításait!Nála ez már nagy eredmény.Pankár Tibi tudom nem biztos hogy válogatott szintű de most ebben az új rendszerben jól megy neki és talán újra a fiatal Pankár lesz.Borszéki és Sallay, szerintem két nagyon jó cserecenter lehet idén.Gráczer jó cseréje Lacikának és elég kemény fából faragták.És végül ,de nem utolsó sorban DÉNES Gábor aki a horvát 3. kk Zagreb ellen 17/9el zárt, ami nem rossz és idén akár ki is szoríthatja Pankár a kezdőből, persze ha ezt meg meri lépni a Zsoldos.Persz nem végig ő játszana, talán fifty-fifty lenne a legjobb és akkor a Tibinek is jobban menne.Még van sok tehetséges fiatal, de róluk még korai beszélni.Amúgy Eakert 2éve állítolag a Szolnok tesztelte le is akarta igazolni csak nem tudtak megegyezni.

Na de majd sept. 28án minden kiderül!!!!!