Vannak a Fórumokban olyan fazonok, akik szellemes, egyedi stílussal bírnak. Kis országunk legsötétebb bugyraiból megfogalmazott primitív hozzászólásaiddal nagyon erőltetetten szeretnél ehhez a kivételes csapathoz tartozni, de te csak egy obszcén buta arc vagy. Ráadásul a memóriáddal is bajok vannak. Te robbantál be ide azzal, hogy a régi tagok külsejét szidtad (egymás után beírsz több hozzászólást, szinte kettéharapod a billentyűzetet rohamaid közepette), majd pedig szidod azt, aki a külső alapján ítél.(Én csak válaszoltam a külsőre.) Magyarul magadat szidtad és az iq-ról prédikálsz. Szánalmas alak vagy.
Szóval egy tipikus offpofa, néha csodálkozom, hogy ilyen emberek tudnak írni-olvasni, sőőőt Net közelébe jutni. Érdekes elképzelni, hogy a zárt osztályon - ahonnan írogatsz - van Net hozzáférés. Miből gondolom ezt? Úgy tudom, ott szokták egymást fiamnak, apafejnek, barátomnak stb-nek nevezni, mert keresik a családtagjaikat. Neked hasonló tüneteid vannak eme topikban. Mindenkit kinevezel egy családtagnak, kíváncsi vagyok, ki lesz majd a Napóleon??
Ez egy Guns topic! A családodat otthon keresd, ha néha van eltáv, ott biztosan hozzászoktak a primitív, elmés stílushoz. Ott majd büszkélkedhetsz, hogy mennyi új 'barátod' van a virtuális világból, akik viszont az összes topikból odaküldtek, ahonnan származol.