janeausten666 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 593
Mike gyerek: ugyan valszínüleg idősebb vagyok, és a hozzáállásodf alapján nyugodtan fiamozhatlak,de jobban tennéd ha a buzizást családi körben hagynád meg, megkérdőjelezve édesapád illetőségét a te nemzésedben . A helyzet az, hogy a neten bárki bármit állíthat, így te is, hogy kint voltál, nem hiszem el, ez miért baj, főleg azért mert erre kívánod alapozni a hihetetlen érveidet. Egyébként én valóban csak kalózban hallottam, láttam nagy feltámadást, nem pedig élőben, így erről tudok véleményt nyilvánítani. Az image krédést pedig tedd fel a régi Gunsnak is: cicanadrág, Welcome to the jungle bábozás, cilinder, bah,,ugyanmár...sőt a Kissnek, Alice Coopernek, a Waspnak, vagy Marilyn Mansonnak akár, amelyek egytől egyig cirkuszt csinálnak a zene mellé erős és megjegyezhető image-dzsel a színpadon...és ugye belátjuk így közösen, csúf homofób gyermek, hogy a Guns is idetartozott, így talán nincs semmi furcsa abban, hogy az új zenekar is ad valami image-re a zene mellett...

Most komolyan, még mindig vannak olyan hülyék, akik zenébe csak az image-n keresztül tudnak belekötni?

Előzmény: Mike McCready (589)