Csak hogy félreértés ne essék: Nagy Viktor, kaposvári színésznek írtam; róla szólt az élménybeszámoló, amit példaként hoztam föl arra, hogy lehet értékes az is, aki nem feltűnő. :) Nem tudom, hogy számolok el érte, mert nincs köze László Zsolthoz, még csak nem is játszottak együtt v. ilyesmi, de azért berakom ide a képét, mer' ennyit tényleg megérdemel:
Ez a társulati képe, de már nem így néz ki. :)
A Philadelphia, nincs más út! c. darabban Dányi Krisztiánnal (a bal oldali Viktor)
Bocsánat a sok off-ért mindenkitől - de beszélünk általában színházról is itt, nem igaz? Viktor egyébként azt mondaná, hogy aranyos vagyok, de azért ezt inkább hanyagoljam...
Igen ismerem Zsótért személyesen. Nem vagyunk haverok, de beszélgettünk már. Vagyis főleg ő beszélt. :) Sokat tud színházról és emberi létezésről, jó hallgatni és lehet tőle tanulni. Lehet, hogy nem gondolnád, de jó tanár a fickó - amellett, hogy húzós, "vad" dolgokat rendez. :)
A többit majd emilben, nem azért, mert magánügy, hanem azért, mert már így is sokat offoltam. :) De ha bárki is kiváncsi rá (mondjuk LZS-tal az élen), ki vagyok, akár itt is bemutatkozhatok. Amúgy nem vagyok nagy szám. :)))