tekiteknos Creative Commons License 2002.09.18 0 0 931
nem nem vagy az, én sem tudtam, csak kb 2 hete ráérő időmben a hobbíművészbe tengettem időmet, és nézegettem a kész dolgokat, majd megláttam egy kis ékszertartó félét, amin kipuposodott a szalvéta, meg is kérdeztem a hölgyet, hogy ez mi a csoda, közölte, hogy 3D lakk, szóval kopácsolsz mindent mint ahogy szoktad, majd a szalvétát, ( főleg pici formákat érdemes, pl virágocska ) ezzel a 3d lakkal bekened, ilyen csúcsos vége van amivel könnyen lehet dolgozni, vettem is egyet, kb 800-900 pénzért, ( de sok van benne ), és hazajöttem kipróbáltam egy kiskacsás képen. hát olyan látszatot kelt, mintha a kiskacsa kiugrana a képből, frankó, szerintem próbáljátok ki.

ja és még valamire rábeszélt az eladó, van olyan csillámos lakk, amivel ha bekened a szalvit, elkezd csillogni, na ezt a kettőt vegyítettem a 3 d alá, hát az egyik legfantasztikusabb képem lett, azt senkinek sem ajándékozom oda, majd csak a következőkből.

próbáljátok ki érdemes, ja a csillogos lakk is kb 800 pénz, amiből nem kell sokat kenni,

Előzmény: Törölt nick (929)