Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.18 0 0 5610
Hello mindenki!

Nuuu, avass azt hiszem abban igazad van, hogy a Maljkovics-éra alatt a -talán föl tudom hozni a labdát 15 mp alatt, és nem passzolok míg nem pumpáltam bele 48at- típusú támadásokhoz lehettünk hozzászokva, és nem a Stone féle pörgéshez, így ez most szokatlanul hat. Emberelőnyös szitut okés lenne kialakítani, de nem tudom mennyi kosarat értünk el így! Tényleg nem számoltam. De taktikailagmég van hova fejlődni.

Persze, nem szabad szidni a csapatot (mondjuk volt, hogy Ivko-t is elküldtük még mikor nálunk játszott a *****-ba) hiszen nekik szurkolunk, miattuk járunk meccsre, és idén az én véleményem szerint is sokkal frankóbb közösség van alakulóban mint tavaly, és ez nagyra értékelendő. Trepit se jókedvemben "szapulom", csak egyszerűen felmegy a pumpa bennem (ma reggel is a WC mellé ültem, akkor is felment bennem a pumpa...), ha ...mind1, hagyjuk. Bizakodjunk a már általad említettekben, természetesen én is epekedve várom Zolika jó játékát.

Valóban az edzők harca lesz az idei szezon azon csapatok vonatkozásában, amelyek remek játékosállománnyal rendelkeznek (Alba, Kaposvár, Olaj, ZTE, ASE...). Ha így nézzük akkor a Klima vagy az ASE lesz a befutó. Úgy látom, hogy nagyon jó kis bajnokságnak nézünk elébe, amit az fog eldönteni, hogy mennyire sikerül a trénereknek összegyúrniuk a brigádokat. És sose írjuk le a Körmendet, sohase ne sosem nem...

Szerintem ha az Olaj stratégiailag még fejlődik, akkor ott lehet a végelszámolásnál. Nem lenne hülyeség már döntőt játszani, úgy 3000-3500 ember előtt...Biztos nem lenne hangulat...

Előzmény: Avass (5597)