Kifli007
2002.09.17
|
|
0 0
3226
|
Hát azt én se mondanám, hogy minden elismerésem a csapatnak. Ha volt valami pozitívum, akkor az annyi volt, hogy a második félidőben legalább úgy nézett ki, hogy akarnak nyerni. Piszkosul nagy mázlink volt, attól félek ez az a szerencse, ami tavasszal mindig elhagy minket. Annak külön örültem, hogy nem én vagyok az edző, mert Rednicet rég lehoztam volna, szerintem nagyon gyenge volt. Horváth Levi kivételével senkit nem lehetett ezen a meccsen kiemelni. A balhékról a véleményemet pár hozzászólással lejjebb olvashattátok. Amikor megnéztem a Fradi meccs összefoglalóját, az jutott eszembe, hogy ezek az emberek inkább meggyalázzák Simon emlékét, amikor őt a zászlójukra tűzve és indokként felhasználva provokálnak balhét.
Hajrá MTK!
PS.: Ja igen: Van itt valaki a BF-ből? Csak mert volt ott egy aláírásgyűjtés egy levélhez a Várszeginek és azt azért megkérdezném, hogy miért nem vittétek körbe a levelet? Nekem úgy sikerült aláírnom, hogy amikor láttam a papiron a megszólítást, elkértem, hogy elolvashassam és akkor aláírtam. |
Előzmény: RG (3225)
|
|