Buksi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 909
Sziasztok!

Egy ideje olvasgatlak Benneteket, sőt az elkészült műveket is megtekintettem, NAGYON SZÉPEK!

Ez az egész kreatív hobby nálam még nagyon új szerelem, ennek köszönhetően még elég lelkes is vagyok.
Már készítettem egy képet, magam készítettem a képkeretet, majd be dekupázsoltam egy szalvétát, egészen jó lett.

Most viszont van egy gondom és arra gondoltam, talán tudtok segíteni:
A kreatív hobby boltban vettem előre elkészített gipsz képkeretet, mert arra gondoltam, hogy befestem, majd kagylókból és csigákból meg más tengeri herkentyűkből készítek képet a fürdőszobába. A festésnél tovább viszont nem jutottam, mert ahogy elkezdett száradni a festék úgy kezdett el leperegni a keretről. A férjem nagyon megsajnálta, hogy a munkám így kárbaveszett, és lecsiszolta a festéket. Vizes ruhával egy kicsit át is töröltük, hogy talán ez volt a bánata a keretnek és újra lefestettem, viszont a festék ismét dobott egy hátast a keretről.:( Ma gondoltam egy nagyot, ismét lecsiszoltam a festéket, vettem diszperzitet meg szinezőt hozzá, és adok még egy esélyt a keretnek, lekenem ezzel a festékkel, ha viszont ez sem marad meg rajta, akkor kukamanóval lesz randevúja a keretnek.:)

Szóval azt kérdezném Tőletek, hogy van valami trükkje a készen vett gipszkeret kezelésének, vagy egyszerűen csak bénázok, vagy valami bibije lehet a keretnek?
Esetleg van valami 5letetek, hogy hogyan fessek??

Elnézést a hosszú hozzászólásért.

Bízom benne, hogy valahogy sikerül dűlőre jutni.

A segítségeteket előre is köszönöm.

Sziasztok:
Buksi