DEMIAN
2002.09.17
|
|
0 0
984
|
Jómagam is hasonlókat gondolok. Kicsit off: ma reggel pl láttam egy fiút a metrónál(csak utólag és hosszas gondolkodás után jöttem rá, hogy az!), akinek mindkét fülében bogyós fülbevaló volt, félhosszú hullámos haja hajráffal lefogva. De közben látszódott rajta az a hűdemenőkiscsákóvagyok decens arckifejezés. Szomorú, és nem a konzervativizmus szól belőlem, csak a biológus. A buszmegállóban is a vizesrezselézett, gondosan összekócolt hajú, márkáspulcsis gyerekek. Ha 10-et egymás mellé állítanak, az anyjuk se különbözteti meg őket.
Még jó, hogy vannak kivételek.:)
Csak elég kevesen. :(
És hát őket nehezebb megtalálni és mondjuk példaképül választani, mint a 64 foggal vigyorgó plakátfiúkat és médiasztárokat. A legszomorúbb meg az, hogy az emberek annyira ellustultak és elhülyültek, hogy nincs is meg bennük a lelki igény. Csak a látszat és a csillogás a fontos.
Hallottam valahol, hogy megindult az emberiség visszafejlődése, leépülése s a harmadik világháborút ismét kőbaltával fogják megvívni. Bár ettől még messze vagyunk, néha egy-egy bevásárlóközpontba való betéréskor erősen elragad a kétségbeesés. |
Előzmény: barrix (980)
|
|