ColinCrazy Creative Commons License 2002.09.17 0 0 960
HÚÚÚÚ de felpörögtek az események itt a fórumon!:)
Szoktak. :)

Jelentem Ha-nak: aranyhal tényleg volt.
Áruld el nekem, lécci, mikor és hol! Na meg miért?
Hogy lehetek ilyen béna, hogy nem vettem észre?

Bertók Lajos is volt, de még mennyire hogy, több mint volt, frenetikusan, intenzíven létezett. (Megy a darab más szereposztással is? Én erről nem tudok.)
Egy időben Horváth Lajos Ottó játszotta Ampert.
Soha nem láttam még színpadon és nem is szeretnék ellene lenni, de nekem Bertók Lajos az igazi Amper, mindig vele szeretném látni a darabot. Külön élmény volt közelről figyelni (mint már említettem, őt láttam szemből). Hihetetlen! Az ilyen színészi teljesítmények miatt képzelem azt, hogy amit ilyenkor művelnek, az már nem is emberi, tehát ők félistenek, akiket nem lehet megszólítani az utcán (mondjuk Gyulán). A többesszám nem véletlen, kedves LZs! :)

+ volt a közönségben 1 db Blaskó Péter
Eljött megnézni a Falstaffos társakat? :)

A piros rózsás rajongó szerintem aranyos volt, bár én magát az átadás menetét nem láttam tisztán. Biztos zavarban volt, és nagyon szerette volna tetszését kifejezni. Így sikerült. Lehet, hogy fanatikus Madonna-rajongó ;)
Mi közelről láttuk az átadást, onnan, Amper ágya mögül máshogyan nemigen hívhatta fel magára a figyelmet a hölgy. Esetleg, ha átmászik rajta két taps között... :)
Mégiscsak Madonna az egyetlen " nő" a társaságban... (Ide direkt nem teszek mosolygós jelet!) Amikor Sűrű beöltözött Dunyának, erősen vissza kellett fognom magam, hogy ne röhögjek. Utána csak arra tudtam figyelni, Homály milyen epekedve nézi. :) Nekem ez annyira tetszik, hogy közben a szövegre alig tudtam figyelni.
Már megint elkanyarodtam. Ez az én élménybeszámolóm: mindenről eszembe jut valami.

Előzmény: DEMIAN (958)