Tiborc Creative Commons License 2002.09.17 0 0 668
Esetleges saját életrajz:
http://www.mutf.hu/HALLG/vegzh/1997/panczel.html
„Pánczél Ferenc
1974. június 5-én születtem Budapesten. Középiskolai tanulmányaimat az óbudai Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumban végeztem, ahol a felsőfokú, C típusú nyelvvizsgát is megszereztem orosz nyelvből. A gimnázium befejezése után jelentkeztem a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája által indított nulladik évfolyamra, idegenforgalmi ügyintéző, vállalkozási ismeretek szakra, majd a főiskola nappali tagozatán folytattam a tanulást, nemzetközi üzletek és banküzemtan szakirányon. A szakmai gyakorlatok közül a legjelentősebb a Budapest Bank Rt. Óbudai Vállalati Igazgatóságán töltött három hónap volt. Itt a gyakorlat befejeztével állást ajánlottak fel részemre, melyet el is Fogadtam, hiszen érdeklődési körömben kiemelt helyen áll a bankok, befektetési és bróker cégek tevékenysége. Egyik hobbim, a pénzcsinálás szintén ehhez kapcsolódik, míg másik igen kedvelt szabadidős elfoglaltságom az evolucionista és teremtés elméletek kritizálása, bírálata. Diplomadolgozatom címe: A Budapest Bank Rt. hitelezési tevékenysége. „

Alakul a múlt.

Tiborc