Dyz!
Kicsit "átütöm a read-only attribútumot", hamár megszólitottál...
Örülök neki, hogy tanultál tőlem, én is ezt tettem a "kiváltságos szakiróktól". Nem szégyen tanulni, sőt...
Azt irod, hogy "bizonyos szint alatt nem koptatják a szájukat". Nem a szinttel van a gond, hanem azzal, hogy a felvetéseitekre, érveitekre, ötleteitekre adandó válaszokat számtalanszor megadták - anno - a Pályaőrben, a Vasútmániás topicban, a Tolnay klubban, Valkonyán, és még ki tudja, hány helyen...
És hogy szerintük miért gagyi a topic? Néhány kiragadott idézet:
"A vasútépítés hőskorában is vagyonokba került egy vasútépítés" Igen, de nem volt más!!!
"még járt az 50-es 60-as években ezen a vonalon tucatszám" Igen, de 2002. van!!!
"Szerintem az egész 68-as dolog csak arra volt jó... Ez tutira igy történt!" Ilyen tuti kitételeket még a "szakirók" sem igen szoktak tenni!!!
"egy eszetlen, tervezés nélküli koncepciót nyomtak rá az országra" Lehet, hogy rossz volt a terv egy-két helyen, biztos voltak tévedések is, de csipőből eszetlennek és tervezés nélkülinek nevezni mások munkáját?!!!
"Abaújszántó: heti 2- három tehervonat, 4-5 Eas-kocsival." 4-5 kocsi? Ezt nevezzük tehervonatnak? És ez még kiemelésre is kerül, mint "jelentős"-ség?