DEMIAN Creative Commons License 2002.09.17 0 0 943
Sajnos a pontos forrást nem tudom biztosítani, különben magától értetődően azt is közöltem volna.
De ne bánkódj emiatt CC, teljesen szöveghű voltam. Az újság minősége amúgy sem tökéletes, úgyhogy talán nem von le semmit az esztétikai és szellemi értékből, hogy nem "eredetiben" olvasod.
A mellette szereplő kis Figarós képet hétvégén igyekszem beszkennelni, bár az is elég gyér minőségű.

A hozzászólások végigolvasása nekem nem nehéz feladatot jelentett, hanem élvezetes kikapcsolódást!!!:)

Tegnap akkor együtt adóztunk az Ericssonban. Igazad van, tényleg ÉLMÉNY volt és egészen biztosan még megnézem többször is. A feszültség annyira bennem maradt, hogy szinte semmit nem aludtam. Most hirtelen nem tudok az előadásról többet nyilatkozni, sokkoló volt. Én most láttam először. Nem mintha nem próbálkoztam volna tavasszal, de sosem sikerült jegyet kapnom.:(
De a tegnap mindenért kárpótolt, sőt!!!
:):):):):))))))))))

Október 4-én pedig a Machbet következik, amire bár már volt jegyem (az évad utsó előadására), de elmaradt. Egyébként jártam már így a Velenceivel is, de ezek a kihívások engem nemhogy lelohasztanak, hanem még elszántabbá és lelkessé tesznek!:)

Ezzel 1998 óta teljessé válik a pesti színházas László Zsoltos repertoárom. :)
Ja, kivéve a Megtisztulva c. előadást, ami csak párszor ment a Trafóban, ha jól tudom. Nem tudja esetleg valaki közületek, műsorra tűzik még valahol? És ha látta valaki szerencsés, kíváncsi vagyok az élménybeszámolójára.

Előzmény: ColinCrazy (935)