Akrilokról a következőket tudnám mondani(jelenleg mindenfélt kipróbáltam):
-Margit krt.-i:Művészellátós akril 20ml-290-már ha van belőle,mert nekem úgy tünik kifutó árú lesz,mert alig van szín,pink,fekete!fedése megfelelő,2-3 réteg után elmegy.
-Kreatív hobby:-számomra is meglepetésként üvegen ez takar a legjobban,30ml-229-,kicsit gyenge színskála,alapszinek főleg,de 2 rétegben takar,bár a fehéret 3x kentem át de még nem adnék rá Oscart.Talán minél sötétebb annál jobban takar.
-Lián:60ml-590-de nekem ez nagyon nem jött be.Olyan mint a tempera.Vastagon kell kenni,és ha rámész a következő réteggel felszedi ami alatta van,pedig állítólag annak már vízhatlannak kellene lennie és nem oldható.Nagyon sajnálom,hogy ilyen,mert gyönyörű szinei vannak.Igazi pasztell gyönyörök.Talán gipszre jó.Azt most fogom kipróbálni.Majd referálok.
Más is írhatna ilyen összefoglaló véleményt,hátha megtaláljuk a legjobb akrilt.
Ja:a repesztőből nekem a művészellátós,azt hiszem Deka lakk bejött.Minnél többet szárad a lakk annál szebb repedések lesznek rajta.
Hát egyenlőre ennyi.
Nemsokára lesznek mutogatni valóim.
Mit szóltok a Margit krt.-i szalvétacsomagokhoz?500-körül van egy pakli és nem lehet szétszedni.Mi lenne ha közösen vennénk ilyet és szétdobnánk egymást közt?
Bár nem tudom miért nem éri meg nekik szétdobni,már többre jönne ki.
Tényleg!Szalvétacserés tali mikor lesz már?
Lassan nem férek a sok szalvétától.Már a párom is rezignáltan belenyugodott hogy bárhol járunk én beszerzek pár új "rakományt".