Én egy darabig szerettem volna hinni benne, mert érdekelt, de csalódtam...
Eljártam egy kinezdokihoz 4-5 alkalommal a nejemmel, de nem sok jo tapasztalatom van.
Elsö fázis: karomat nyomkodta le, nekem ellent kellett tartani. Ö sorolta a fémeket, anyagokat, ételeket és abból következtett az allergia vagy "szemnnyezettség" mérétkére, hogy a kimondott szó pillanatában, hogy tartottam ellent a kezemmel. Ha valami elemre rosszul reagáltam, akkor sorolta a számokat 1-100 ig, és ahol ugy érezte, hogy másként nyomok, annyi lett az adott elem jelenléte a szervezetemben ( pl kadmium 80% ). Ez meglepett, hogy a karom nyomkodása alapján kijött 5-6 fém, 5-6 kaja ( az emberek 95%-nak a következök jöttek ki: liszt, cukor, élesztö, tojás, tej, szénsavas üdítök )
Második fázis: a rossz dolgok megmozgatása, kivezetésre elökészítése, valamilyen mellre helyezhetö kütyüvel, legalább 2 alkalom kell 5000/db
Harmadik fázis: a "rossz dolgok" kivezetése. "Sajnos egyszerre csak 1-2 elem vezethetö ki ( 3-4000 Ft/alkalom ) ugyhogy legalább 4-5 alkalom kell, hogy minden kimenjen. Egy elem kivezetése: valamilyen varázsampulla a szájba, fejfogás, lábemelés, a fejem fölött az ujjával 8-okat rajzolt, azt kellett követni szemmel 2 percig. Ezt otthon naponta 2x, akkor kimegy a rossz elem...
Negyedik fázis: a szervezet lezárása. Hanyattfekvés közben visszamenni abba az idöbe, amikor valami gond volt, ott ujraélni az akkori állapotot, stb, szóval inkább pszichés duma a megtisztulásról.
Az egész nekem kb. 25-30ezerbe került aztán nem történt semmi.
Ez olyan dolog, hogyha valaki hisz az ilyen hókuszpókuszban, illetve AKAR hinni, akkor az képes elhinni, hogy javult. Nekem is volt ismerösöm, aki azt mondta, hogy remekül érzi magát, és azóta mennyivel jobb, és áradozott, pedig szerintünk semmit nem változott.
Ami nem tetszett, hogy néha okoskodott az illetö: a beszélgetés során elkottyantottam, hogy a nejemnek fáj a térde, aztán a mikor a nejem került sorra azt olvasta ki a kezéböl hogy rosszak az izületei, máskor meg a mikor a nejem azt mondta, hogy nem tudok menni, mert a munkahelyemen rengeteg dolgom van, akkor nekem másnap az jött ki, hogy sokat dolgozom, és tulhajtom magam....
Ami számomra vicces volt: a kinezesek vízmániások. Istenítik a vizet, a szervezetnek mindig vízre van szüksége, minden vizsgálatnál ( amikor megfogta a hajamat ) az jött ki, hogy innom kell, mert kevés a szervezetembe a víz, minden várakozásnál köbbekérdeztek, ki kér vizet.
Szóval nem rossz véleményem van róla, mert valóban lehet hatásos, ha a páciens is akarja. De akkor ez nem gyógyítás, hanem csak önbizalomnövelö terápia, annak viszont nagyon drága. Inkább magamtól odafigyelek az étrendemre, egy héten 2x lemegyek futni, és attól is jól érzem magam, mert én inkább ezt magyarázom be magamnak....