belfera Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5587
Egy hónapja még elfogadhatónak láttam az esélyeinket, de a felkészülési mérkőzések + néhány igazolás után valóban elég rosszul fest a helyzet Körmenden.
A csapat egyáltalán nem állt össze, Clay néhány hetes késésssel érkezett csak meg, Suber sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - egyre biztosabbá válik, hogy Toroman veszi át a helyét a csapatban.
A kezdőöt nem tűnik rossznak - Grebi, Mujke, Rudi, Clay, Toroman - de elkelné még melléjük néhány éles szitukban is bevethető cserejátékos.
Reméljük Mujke decemberben valóban megkapja az állampolgárságot, és lóvé is lesz egy külföldi center igazolására - a Suber-Toroman cserének köszönhetően akár amcsi játékos is szóba jöhet, de Eddy semmiképp, mivel ő már elkötelezte magát a német elsőligás TVG Trier csapatához. Esetleg Eaton érkezhet(ne) Dombóvárról Riley felépülését követően- de ez csak puszta találgatás.
Sajnos azonban ez sem fogja enyhíteni a használható kisemberek hiányát, hiszen - egyelőre - nem sok esélyt látok a Szlávik-Kutasi-Ferencz-Bacsa-Lóránt kvintett "berobbanására".
Előzetesen úgy láttam, hogy a 8-ba kerülés nem jelenthet problémát, és bár még mindig bízom a csapatban, a szakvezetésben, a hatodik emberként fungáló szurkolótáborban, nomeg az évente jelentkező körmendi csodákban, nem igazán tudom, hogy a Szeged és a MAFC / Kecskemét mellett melyik lehet a másik két csapat, amely kipottyan a nyolcból.
Az első öt helyre a Paks-Albacomp-Szolnok-Kaposvár-ZTE kvintettet várom, ezután jön a Debrecen-Falco-Sopron-Dombóvár-Körmend ötösfogat, ahonnan az előjelek alapján sajnos utóbbi kettő tűnik a leggyengébbnek. Node, ez csak a pillanatnyi helyzet, az alapszakasz végéig még nagyon sok minden fog történni.
Továbbra is: Hajrá Körmend!
Előzmény: csaby1 (5583)