Dohi Creative Commons License 2002.09.15 0 0 2293
threep: king kiszedette a nevet a funyiroemberbol, annyira nem tetszett neki. vegulis a cimen kivul tenyleg nem sok koze van a muhoz, mar amennyit lattam belole. ja, es nem nekem szolt ugyan a kerdes, de azert beleszolok termeszetesen: szerintem a nenis konyvek kozul a rose madder a legjobb. ja, es cotc-bol nincs meg 8. resz, hala istennek :)

langolierek: nekem is ez volt az elso "tudatos" king filmelmenyem, es azert neztem meg, mert ugy tudtam, nem jott meg ki magyarul, es mire megis, addigra elfelejtem. aztan ra egy hetre lattam a konyvesnel, es honapokig nem tudtam elolvasni :) a film szerintem klassz (craig toomy rulez :)), bar a pac-manszeru lenyek eleg rohejesek. raadasul szerintem nincs 2 elteres az iras es a film kozott.

running man: ezt lattam, mikor meg kicsi voltam es fogalmam sem volt kingrol, csak arnie volt rulez :) asszem a film elejen azt irjak, hogy based on a novel by richard bachman.

bone: igen, a paperback a puhafedelu, es ha angol, szerintem nem olyan veszes a 3k. persze ha nem fussa, nem fussa :)