-boneheaD- Creative Commons License 2002.09.15 0 0 2278
threep:

Nem emlékszem, hogy lett volna Bachman books! (de 100%ig nem vagyok benne biztos...)
A Dolorest egyébként olvastad angolul? Én most azt kezdtem el...

A fűnyíróembert én ugyan nem láttam, de csak ócsároló, negatív kritikát hallottam róla, hogy sikerült teljesen félreértelmezni és egy cgi-vel teletömött butaságot csinálni belőle.

dohi:

Bocs a műveletlenségért, de a paperback ugye a puhafedelű?
Ha igen, akkor a válaszom: a lovecraft (angol) ilyen volt, és nekem sok érte a 3k...:[
Ha azt veszed, hogy a Lovecraft összes még ennél is kevesebb volt (úgy emlékszem 2,8k körül lehetett), holott az szép nagy, kemény borítós, igényesnek tűnő kiadás volt.

rage:

Neked tetszett a Néha visszatérnek?
Hát gratulálok.....érdekes ízlésed van. Én alig bírtam végigkínlódni magam rajta, itthon azért is szóltak hogy nézzem meg, mert "köze van hozzá a Stephen Kingnek"... Annak a filmnek a világon semmi értelme nem volt, klisé klisé hátán, nulla
színészi játék, nulla történet, szóval egy semmi.

Apropó: tegnap éjjel véletlen nem nézte még vki a tv2n az Usher ház bukása-t? Csak azért ültem le rá, mert Poe történetből készült, amit történetesen épp angolul olvastam, és tetszett. Hát tessék: ezt a filmet is sikerült tökéletesen elszarni, annyira rossz volt, hogy arra szavak nincsenek! Én voltam a hülye hogy majdnem a végéig néztem (ne kérdezzétek miért, magam sem tudom). Csak hab a tortán hogy a címen kívül szvsz semmi köze nem volt Poe storyjához. :[

tényleg,miért nem úsztak ki, amig lehetett?)

Meg is magyarázta King a storyban, nem figyeltél jól! Gondolom a kérdés arra vonatkozik hogy amikor elkapta az egyiket a "folt", addig a többi miért nem menekült ki?! Egyszerű: leblokkoltak. Amikor nézem a filmeket, és hasonló jelenetet látok, hogy pl egy szörny elkapja az egyik szereplőt, és a többi csak nézi meredten, mindig kinevetem őket, mert eléggé komolytalan.
De a Tutaj-ban nem egészen ilyen a helyzet: egyrészt ugye a meglepetéstől/félelemtől szinte mozdulni se tudtak, másrészt meg, mi a garancia arra, hogy ha megpróbálnak menekülni, nem kapja-e el őket...