Hátrébb az agarakkal légyszíves!
Orbán Viktort lehet szeretni, vagy nem szeretni, de azt azért felesleges lenne állítani róla, hoyg hülye...
Taktikázik, és lehet, hoyg nem is csinálja rosszul. Amit ezzel a módszerrel ki akar harcolni, az egyrészt közel sem teljesíthetetlen, másrészt nem is rossz dolog...
Miről van szó? Ahogy itt alább jobbcsapott már leírta:
- legyen magasabb a béremelés 3 %-nál. A 3% tényleg vicc....
- Ne vehessenek külföldiek földet. Ezzel is egyet lehet érteni szerintem, azt még az MSZP is tudja, hoyg ez a módosítása, amelyik megengedi, nem tartozik a legnépszerűbbek közé... Nem is hangoztatják az örömködő rendezvényeiken...
- Széchényi terv: az MSZP is folytatni akarja, nem?
Szóval, ha ezzel a "fegyverrel", ezzel a kis fenyegetőzéssel sikerül ezeket elérni, akkor elmondhtaja, hoyg ellenzékben is keresztül tudja vinni az akaratát, és ezzel jót is tenne az országnak SZVSZ.
Mi van, ha nem tudja keresztülvinni? Én biztos vagyok benne, hogy akkor visszatáncol, mégha az utolsó pillanatban is. Ennek ellenére is megszavazza majd a Fidesz az Unióhoz szükséges dolgokat, és mondhatják majd, hoyg "de mi megpróbáltuk, nagyon nem értünk egyet bizonyos dolgokkal, de az UNIÓ az első". Emlékezzetek vissza, a költségvetést is megszavazták, mert a jóléti intézkedéseknek nem akartak útjukba állni. Ez lesz megint, csak előtte megpróbálja érvényesíteni a szavazótáborának akaratát, és jól teszi, mert ez a dolga.
Dávid Ibolya meg elég bután csinálta ezt a dolgot... Ez a szöveg, hoyg "Remélem, a sajtó hozta rosszul" erősen arra utal, hogy nem is beszélt Orbánnal, mielőtt nyilatkozott. Azért el lehett volna engedni egy telefont, hoyg "Te Viktor, tényleg ezt mondtad? Mert nekem ez nagyon nem tetszik!, stb stb.." Mert egyet nem érteni lehet, vitatkozni kell is, de az ilyen ügyekre jobb lenne előbb "házon belül" megoldást keresni, mint a médián keresztül üzengetni... Ez ugyanis mind a Fidesznek, mind az MDF-nek kárára lehet....