MazsolA Creative Commons License 2002.09.14 0 0 7282
Hahó órások !
/Zugloban lakom ,2 gyermek apja vagyok /
Végig olvastam a forumot...Jo nehany napra komotosan beosztogatva, marahogy az idom engedte.Eloszor csak ugy feluletesen majd rajottem hogy kimaradnak a poenok.Igazan elmeny volt olvasni Bennetek!A humor miatt nem lehetett csak ugy ugralni.
Sok volt mit nem ertettem /az igaziszakszovegek/ de akkor is nagyban segitett ez a forum sok dologban valamelyest "kepbe tenni" .
Erdekes atmoszferaja a forumotoknak az ilyen laikusnak is mint en vagyok hogy menet kozben elvagtaztam a "Tiszekerhez" egy Omega zseboraval -tudjatok amibol sok van ; ez meg az erettsegimen merte az idot.20 eve...Valoszinu mar a gimiben is lehetett valami mert ahanyszor az ki volt nyitva... hat szegyeltem is magam a Lajos utcaba.
Kertem tegye rendbe mert megsem illik ilyen allapotu oraval olvasni ezt a forumot!Meglesz.
Persze egy forumtol nem hulyul azonnal igy meg az ember nalam mar regebben megindult a vezerhangya hogy egyszer lesz egy "kafa" oram.Most itt az ido.
De sajnos mar tudom hogy nem egy lesz....
A linkekeitekett kivetel nelkul megneztem mindet,a pesti boltokat is felkerestem sorjaba.
Volt amelyikbe tobbszor visszajarogattam kerdezgettem tajekozodtam.
Beteges dolog-e az hogy mar az utcan is a kivillano oramarkakat figyelgetem.Mint a 3 eves fiam az autokat. Elmenyszamba ment ha felismerni veltem egy jellegzetes "példanyt".
Szoval a nagy Oravasarlas elott vagyok.Voltam!!!Nagyonhoppa!!!
De nem akarok mindent egy levelbe suriteni,mert akkor nem marad semmi.
Kerlek bennetek fogadjatok koreitek koze!

Ja es hogy miert pont ejfelkor irok , mert van egy par napos picike lanyom is-Nagyonhoppa!!! es meg akadnak gondok...

Udv.:MazsolA