Heló beló
say it is, and then it is true
Neked ilyeneket nem szabad idézni.Tabu.
diszintegrátor a fejed az:-)
Eraserhead. Lynch-film :)
I am what you should fear:)
The scabbed-knees will obey.
BUT THE TASTE OF METAL IS DISINTEGRATOR!!!!
ja. nem. összevissza beszéltél akkor is, mint mindig:)
Ne próbálj soha megérteni egy szuperszubjektumot.Felesleges.Akit meg lehet érteni, az nem szubjektum.Az PRODUKTUM.Punktum.
a szuperszubjektumról jutott eszedbe, de szerintem marhára nincs köze hozzá. a szuperszubjektum az, aki van.
Dehát ÉNiac van! Sőt ő volt a fémalapú láz megteremtője :) Egyből az emberek elpusztítására tört! Az utódai azok a kis vonalkódleolvasók a TESCO-ban hehe, szerintem a megjelenésük nem egy embert csábítottak vásárlásra, csak hogy megnézzék, "tényleg működik-e" !!
És működött, basszameg. Azóta is hosszú sorokban viszik a bamba userek tömött kosaraikat a vonalkódleolvasók elé.Hát még a fotocellás ajtó, és a mozgólépcső!!! A paradicsom a WESTEND-ben van! A nyugati vég. Höhö.
talán ha akkor nem ébredek föl, ki tudja mi történt volna...hehe:)
Gyáva pöcs vagy, az vagy.Ez volt az egyetlen alkalom szaros kis húsdarálórobot-életedben.
viszont azt hiszem nem minden őrület nevezhető megvilágosodásnak.
Deigen. Azoknál akik nyálcsorgatósok lesznek, nos azoknál a legevidensebb a valódi szubjektum feltörése.Ott szakadhat el legtökéletesebben egy emberi lény az őt körülvevő és az őt meghatározó és formáló környezettől.
"A gépnek is lesz lelke, de mivel teste erős, lelke is erős lesz. "
mi az, hogy erősebb bmeg?
Tudatos.Szuperszubjektum.Nem fejlődik: magát fejleszti. Nem a világ hatására alakul, hanem a világ alakul a hatására. És ez már a születése pillanatától.
nem is tudom, azt hiszem az én "logikám" szerint minden lehetséges
Tod van az a therion szám, ami szvsz a legjobb metal-szám a világon: Wine of aluqah.
"EL-A'AWER. TALBIS IBLIS.
GULSHAN-I RAZ. ZAT-I SHAITAN.
DRINK THE WINE OF ALUQAH AND BREATHE THE SECRET SMOKE OF GOD.
INTOXICATED BY THE GREEN SHADOWS OF THE PARADISE.
KNOW THAT NOTHING'S TRUE AND THAT EVERYTHING IS PERMITTED.
SO READ THE OLD MAN OF THE MOUNTAIN IN HIS BOOK OF LIES .
THE NECTAR OF ALUQAH WILL RUN DOWN MY DREAMS.
THE SPRING OF THIS PARADISE HIDE DEEP INSIDE THE UNKNOWN STREAMS."
Amúgy igazad van.
így van, szentimentális is vagyok, meg érzéketlen is, ahogy kedvem tartja. nem hinném, hogy bánkódnom kéne emiatt. ez afféle passzió.
Erre mondtad volna pár hónapja/éve, hogy liberális hernyótemperamentum.A farkas, amely ennyire meg tudja játszani a bárányt, csak egy kutya lehet.
"Szereted a szőrös puncit he? >:D "
?...öőőő...má' hogy érted...van másmilyen is?:-)
Van.A digitális - a teljesen csupasz.Ez a trendi.Ugyanis manapság a szőr afféle ellenséges bánásmódban részesül, ami nyilvánvaló, hisz a gépek sem szőrösek, márpedig inkább legyünk gépek mint állatok, ugye.
(de én is a szőröset szeretem)
meg a "húszezer év hiába", csak azt nem értem, hogy mit jelképez a húszezer év.
A kultúrában van egy nevergrín topik, oda néha beirogat egy bandatag is.Mekkéne kérdezni, hogy miért pont a mamut.
és mit nevezel te értelmes dolognak, ha szabad érdeklődnöm?
A csettelést :) ott nem hagyok időt az embereknek, hogy gondolkozzanak..
Lófasz, minden értelmesebb, mint a számítógépes elfoglaltság.Mégis megteszem néha, mazochizmusból.
"Te, azt a videót láttad mansonról, amikor laboratóriumi csendben, a roswell mintájára egy ufófejű csecsemőt vágnak ki a koponyájából? "
nem. és mit jelent ez a baromság?
Nemtom de tök hatásos :D
Én még semmit nem vártam annyira, mint mikor már fel volt vágva a koponyacsont, csak még nem volt eltávolítva.MI LEHET BENN? Szerintem minden művésznek kéne készítenie egy saját ehhez hasonló filmet.
nem, az a négy betű leírva pontosan ezt jelenti óhéberül, nem fonetikusan hanem úgy ahogy van, nem mást, hanem azt amit mondtam. (nyilván nem én találtam ki bmeg)
mit lehet azt tudni.
Naidesüss: I s, te N.
Na ez azt jelenti hogy ÉN vagyok az S, vagyis a villám.Te meg egy N, vagyis nulla.Szerintem ez nagyon is igaz.
egyáltalán semmi sincsen, amire azt lehet mondani, hogy "valóság".
De.Ha te a székből ülve gépelted ezt, akkor AZ volt a valóság, hogy egy négyágú fadarabon, ami egykor bükk volt, mozgattad húsból való ujjaidat egy ördögi masinán, ami kituggya mivé fejlődik :)
olyan meg pláne nem hogy ez az "én valóságom, az meg valaki másé".
Ez stimmel.
nincsenek "új világegyetemközpontok
Nincsenek, mert galaxisunk csupán része egy porosodó lőcsfűrész vasatomjának elektronburkának.Egyértelmű.Hol itt a központ.
de annak van értelme igaz?:) micsoda egy baromság. ezt élesbe' lenne jó és nem holmi pöcs festéklövedékekkel.
Na ez egy számítógépes játék, nem paintball, vili? Márpedig minden számítógépes játéknak van értelme! Vili?!
Ebben olyan fegyverek vannak mint m4a1,ak47,steyr aug,awm/p.
Élesbe? Nos lehet hogy pont ENNEK a training-nek a következtében foglak úgy headshotolni egy valóságos háborúban, hogy soha nem fogod megtudni, melyik oldalról rusholtam be hehe.
Figyelj hogy kell lerohanni egy szobát: négy flashbang bedob, utána két kézigránát, majd rohanás! kettő bemegy, kettő fedez ;)
naja, ennek ellenére is utána kellene nézni a kalapnak, mer mondjuk azt is adhatta volna címnek, hogy "drognyaklánc" vagy ilyesmi.
A kalap egyértelmű mindenkinek aki legalább egyszer végighallgatta az albumot.MM ugyanis a bűvész szerepét tölti be, aki nyulak helyett majmokat rángat ki kalapjából.De a majmok valójában nyulak.Úgyhogy végülis nyulakat rángat ki kalapjából.Az egész egy frenetikus LSD-túra egy őrült alkotó agyába:
Dope Hat
I peek into the hole, I struggle for control
The children love the show, but they fail to see the anguish in my eyes
Fail to see the anguish in my eyes
I scratch around the brim, I let my mind give in
The crowd begins to grin, but they seem to scream when darkness fills my eyes
Seem to scream when darkness fills my eyes, it's no surprise
Fail to see the tragic, turn it into magic
My big top tricks will always make you happy, but we all know the hat is wearing me
My bag is in the hat, it's filled with this and that
My vision's getting fat, the rabbit's just a monkey in disguise
Stars and pills and needles dance before our eyes
They will bite the hand if it is slower than the quickness of their scrutinizing eyes
Fail to see the tragic, turn it into magic
My big top tricks will always make you happy, but we all know the hat is wearing me
Chicanery will always make you happy, but we all know the hat is wearing me
Hogy másik kedvenc filmemet, a "Félelem és reszketés Las Vegas-ban" -t idézzem:
This is not a good place for psychedelic drugs!
a recipeferrum a gladiátor-témához jött kapásra, de ha ilyen tapló vagy, nem is mondom meg mit jelent bmeg:-).
Gyere naa...plíííííz
____
The primate's scream of consonance is a reflection
Of his own mind's dissonance (Marilyn Manson: My Monkey)