beubeu Creative Commons License 2002.09.13 0 0 1604
Beszéltem az Optikmed-del telefonon, és azt mondták, hogy a sasszem kezelés egy kiegészítő kezelés, ami a szem másodlagos fénytörési hibáinak kijavítására szolgál. Először a PRK-val kezelnek és utána, ha szükséges, akkor a sasszemmel is.
De hát lehet, hogy nekem nem lesz másodlagos fénytörési hibám és akkor "csak" PRK lesz.
Egyébként már voltam vizsgálaton a Focusmed-nél, és ott kint az előtérben az asszisztens nagyon nyomta a LASIK eljárást, merthogy az kevesebb kellemetlenséggel jár. Az orvosnő már nem akarta annyira eladni, de nem bíztatott túl sok jóval (+-1 dioptria) és valahogy a stílusa sem volt olyan amit azért az 5000 Ftért elvártam volna.
Már bejelentkeztem az Optikmedhez és az Optimumhoz is vizsgálatra. Ilyen sorrendben, mert úgy gondolom, hogyha nincs szükségem a sasszem kezelésre akkor inkább az Optimumhoz megyek. Persze előtte be fogom szerezni az infokat arról is, hogy hol milyen típusú gép van. Ez jó ötlet volt.
Más: Az Optimumnál úgy tudom, hogy tavasz óta tart ez az akció és ez év végéig fog tartani. Eredetileg csak nyár végéig tartott volna, csak most hosszabbították meg. Szóval nem is tudom...