Bukin
2002.09.13
|
|
0 0
10
|
Igen, olvastam en is. Az a mondat, hogy "a végső győztes az, aki a legtöbb pontot gyűjti, de díjazni fogjuk az egyes fordulók legjobbjait is..." az en olvasatomban azt jelenti, hogy a vegso gyoztest is dijazzak. Na persze most mar bolcsen nyitva hagyjak a kerdest, hogy mivel. Egyebkent tavaly nem vallaltak a vegso gyoztest, csak a fordulonkenti legjobbakat dijaztak (legalabbis igy volt kiirva az elejen), de azzal is kaki van, ld. az egyik ottani topicon (http://www.sportforum.hu/forum.asp?c=add&id=5851)
az egyik nyertes hozzaszolasat.
Erdeklodtem a Fogyasztovedelemnel, akik valoban azt tanacsoltak, hogy polgari peres uton jarjak utana velt igazamnak. Na persze eleg nehez lenne bizonyitani nyeremenyigenyemet. Legeloszoris eltuntettek a szerverukrol a megfelelo oldalakat, bar nekem megvan, ilyesmit mar szinte barki hamisitani tud a mostani technikai szinvonal mellett. Egyelore meg be tudok jelentkezni hozzajuk es erdekes modon most (szeptemberben) nem torlik ki a beirasaimat, de csak egy gombnyomas es torlik a regisztraciomat, szettarjak a kezuket: sajnaljuk, Bukin nevu jatekosunk nincs a nyilvantartasunkban. Marad a tanuk felsorakoztatasa, ami oszinten szolva szinte lehetetlen vallalkozasnak tunik.
|
Előzmény: Struccka_d (9)
|
|