Törölt nick Creative Commons License 2002.09.13 0 0 148
Mivel én törvénytisztelő állampolgár vagyok, ha nem volt cetli a műszerfalon, akkor nem kellett éppen venni, mert mondjuk vasárnap volt. Rajta van a képen egy hétfői dátum? Az sem baj, biztos átállították, mert kevesellik a jövedelmüket. Deák tér környékén megkérdeztem valamelyik parkolóőr párost, hogy állítható-e a dátumozás a fényképezőgépükben, mire nagy morcan azt mondták, hogy ugyan, dehogy.
Namost, megnézném én azt az órát, amit nem lehet átállítani.

Ezek éppen nem túl erős érvek, de a bizonyításhoz 100% kell (legalábbis remélem). Bizonyítania meg a mélyen tisztelt parkolási társ.nak kell, legalábbis asszem, mert ők állítanak valamit.

Két parkolóőr tanúsítja, hogy nem volt rajta cetli, és az összes körülmény teljesült? Akkor meg anyám-apám-öcsém-bátyám-nagymamám-én, 6-an tanúsítjuk, hogy a parkolóőr személyes szabadságomba korlátozva lefogott, hogy ne tudjak parkolójegyet venni. Annyit a mi szavunk is ér, mint az övék.

Három fényképet csinálnak? Mindahármon van rendszám? Nane. Akkor kirakok egy kellő méretű papírkát a műszerfalra, azt fotózza le úgy, hogy látszódjon rajta, hogy nem parkolójegy, és a rendszám is látszódjon.

(Nekem eddig nem sok bajom akadt a fizetőparkolással, de szívből utálom őket, úgy magát a dolog elméletét.)

Ja, és találják ki és bizonyítsák ők, hogy ki parkolta oda a kocsit.