panka Creative Commons License 2002.09.13 0 0 16
előre is bocs a modemesektől, nagy képeket raktam be!

Parádsasvár:
Az előző cégem dolgozott velük nagyon sokat, tréningeket, meetingeket, rendezvényeket szerveztünk oda. Ezért nekem gyakran kellett lemenni, elsősorban ellenőrizni, hogy minden rendben zajlik-e, másodsorban jól érezni magam.
A szálloda csodaszép, Magyarország tudtommal egyetlen 5*-os kastélyszállója. Néhány kép:

Egyszer szerveztek egy Karolin-bált, amikkor a partnercégek kontaktembereit hívták meg partnerrel. Minden résztvevő kapott egy "jelmezt", korhű ruhákat, a fodrász mindenkinek kontyot fésült, és egy csodálatos vacsorát rendeztek nekünk, 9 fogással, és programokkal a fogások között.
Az igazán csodás a szobánk volt: egy lakosztályt kaptunk, természetesen csodálatos bekészítéssel (gyümölcskosár, a kastély bora, emléktárgyak), baldachinos ágy, de a mi a legszebb volt, az a fürdőszoba: saját szaunánk és pezsgőfürdőnk volt.
Maradtunk is még egy éjszakát, és bejártuk a környéket.
A szolgáltatás fantasztikus, az alkalmazottak mind nagyon kedvesek.
Ja, októberre meghívtak még egyszer egy hétvégére, alig várom, hogy lemenjek :)

Szidónia:
ide is rendezvényeket szervezett a cégem, tehát ezzel a szállodával is már közelebbi ismeretségben voltam, amikor privátként lementem. itt is egy egész napos rendezvény volt.
úgy indult, hogy a Majestic Imperator szervezésében egy luxusvonattal kellett lemenni a szállodába a Keletiből.
Na, én szokásomhoz híven elaludtam, így erről az élményről lemaradtam:

Az állomásról a vendégeket asszem hintón vitték a kastélyig, nem lehetett rossz élmény :)
A kastély legimpozánsabb terme a nagy szalon:

A parkban csodálatosakat lehet sétálni, van japánkert, patak, egy csodaszép wellness-szárny (medence, szauna, gőz, minden egyéb finomság), egy kutyakenel, sőt, a kastély kápolnája is látogatható, nagyon kedves, neoreneszánsz kis hely.

A kastély mellett van egy templom is, oda nem tudtam bemenni.
A legszebb hely az u alakú belső udvar, ott lehetett süteménybüfézni és kávézni, tényleg tökéletesen ellazított.
Szentpéteri Csilla adott koncertet, tehát ettünk-ittunk-mulattunk, mindenki jól érezte magát.

egyetlen dolgot ne vegyél: Kastélykeserűt!
Úgy reklámozzák, hogy "Ízlelje meg a 42 féle gyógy- és fűszernövény felhasználásával készülő, emésztést segítő italt, a "Röjtött Kincset", mely Szidónia nagymama receptje alapján készül."
Na, ez víz, cukor, stb... és hát nem az igazi.

bocs, ha hosszú lett, meg a képek is kicsit nagyok, de talán így élvezhető.

Előzmény: Bogyó-2 (12)