Na moderálás után akkor fussunk neki újra, most már top secret infók nélkül. :)
Voltam Ákoséknál szereztem pár fresh infót.
Cenzúra, cenzúra... :)
November végéig mindenképp végezni szeretnének, ami szerintem nehezen lesz kivitelezhető. Pláne olyan körülmények között ami itt van.. Ákos szerint amit itt tapasztaltak a Pók ltp.-en az nem semmi és az eddigi praxisukban még nem volt példa arra ami itt folyik. Pedig hiddjétek el volt már egy pár. Nagyon úgy néz ki "vidéken" Szegeden és környékén sokkal együttműködőbbek az emberek. Nagyon úgy néz ki az amfi 21-et stornózzák mert már nagyon a begyében van Ákosnak. Eddig ez a legrosszabb ház amibe belefogtak, de a 23 sem különb sokkal. Érdekes hogy a Vizi 10-ben Kláriéknél minden flottul ment és előtte a 8-ban is. Ott a gondnok megszervezte a szabad munkateret számokra és vidáman, gondok nélkül gyorsan haladnak a munkálatok. Eddig minden vállalkozó abban élt hogy a tízemeletes a legjobb beruházás mert gyorsan és olcsón szerelhető. Na erre ez a ltp. teljesen rácáfolt. Igaz itt a négyesekkel is gond van a garázs stoty miatt. Viszont ha az egész ltp. olyan házakból állna mint amilyen a miénk itt a Varsában akkor 1 hónap alatt végeztek volna, így meg több lesz 4-nél is.
MumiaG, a ti eseteteket bevallom nem értem. Mi az hogy nincs switch? Hiszem van, mert tizesével rendelik és még nincs annyi ház bekötve. Talán két félkész össze kéne dobni és nállatok elindulni, a jövögető switch meg majd annak helyére kerül. Egyébként mérges Ákos a Cisco-ra is mert nem tartják a szállítási határidőket,szinte mindig van +1 hét csúszásuk.
Ma szóba került a bővítésre azért kerül sor mert rövidesen 10 új tömböt fognak bekötni. Ezek után pedig azt halottam hogy ezek a Klári féle Vizi 10 meg előtte a 8, meg MumiaG féle ház, meg valahol az Őrlőben is mondta és Ketonék háza is felmerült. Márpedig ezek a házak még javában készülnek, ezeket még odébb lesz bekötni. Ennek ellenére ma felbővült a 2Mbps-es gerinc 6Mbps-re és a sávszél 256/256-ról 384/384-re bővült. Jővő héten újabb 4Mbps-el bővül és 10Mbps-es gerincünk lesz a micron a sávszél pedig eléri a végleges 512/512-es méretét.
Szilvivel még egyeztetem milyen bekötési sorrend várható és mi ez az emlegetett 10 ház ami hamarosan online lesz. Most elég morcosak voltak, gondolom amfi 21 betett neki. Meg már unták az állandó kései ittlétet és 8-kor elhúztak. Holnap mgé megpróbálok pontosítani, addig is ennyi.