Iván Gábor Creative Commons License 2002.09.12 0 0 71
Idézgetek még egy kicsit:

forrás:http://forum.plebania.net/?op=view&ftid=265&min=30

"# 48 2002.09.10. 19:25
Jézusom, Te mondtad: „kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek” Ime zörgetünk és keresünk és kérjük, hogy add világosságod kegyelmét a TV2-RTL-Viaszat műsor készítőkre, hogy meglássák mi az ami helyes és szükséges, és ne tegyék azt ami mások lelki világának kárára van.
Miatyánk….Üdvözlégy….Dicsőség….
Jézusom szent szíve, remélek és bízom Benned.
Jézusom, Te mondtad: „amit kértek az ATYÁTÓL az én nevemben, megadja nektek” Íme nevedben kérjük az Atyától, hogy adja meg a világosság kegyelmét a TV2-RTL-Viaszat-t nézőknek, hogy meglássák mi az ami helyes és szükséges, és ne nézzenek olyan műsorokat, melyek lelkük kárára van.
Jézusom, Te mondtad: „Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.” Ime most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodunk és kérjük add világosságod kegyelmét mint a TV2-RTL-Viaszat műsor készítőire, mint nézőire, hogy ne tegyenek olyat ami egymás lelkének kárára van.
----------------
Ezt az imát kellene mindannyiunknak este 8 órakor elmondanunk. Benne vagytok? Ha lehet ma este, ha kell holnap is, ha kell holnapután is összejövünk. "

# 94 -2002.09.12. 16:49
P. imáját kinyomtattam, a magyar templomokba elviszem. "