2i Online!
Nem döntheted el mäsok helyett, hogy hol az a pont amig elmehetnek. Ezt mindenkinek magänak kell megtalälni. Van ez a 30%-os hatär ami fölött statisztikailag kimutathato, hogy nagyon megugrik a rizikoja a betegsegeknek. (Meg nöknel 10% alatt is lehetnek gondok, de inkäbb csak a teherbeesessel.) 30% alatt a problema inkäbb esztetikai mint egeszsegügyi. Es meg azonos testzsiraraäny mellett is különbözöek a következmenyek, pl. azok akiken egyenletessen oszlik el a zsir, sokkal jobban tudnak kinezni, mint azok akiken egyenletlenül, vagy ugyanakkora testzsiraräny sokkal nagyobb egeszsegügyi veszelyt hordoz magäban egy ferfi szämära mint egy nönek. Nagyon erdekes dolog, hogy mitöl függ, hogy valaki kövernek lätja-e magät, illetve mitöl van az, hogy köverebbnek lätja magät mint mäsokat (ugyanakkora testzsirarännyal). Meg azt is erdekes kideriteni, hogy mi az ami valoban motivälja, mennyire belülröl fakad, es mennyire mäsok elväräsainak probäl megfelelni. A köverseg egy rem erdekes problema, ha pszichomokus lennek tuti ezt kutatnäm. :) Az aki szerinted egy csinos läny, maga szerint, - vagy szerintem :) - lehet egy häjas diszno. Tök mindegy lehetne, hogy en kövernek lätom, te pedig sovänynak, de ez erösen meghatärazza majd a viszonyunkat. En totäl meg tudom erteni, hogy valaki utälja ha felcsuszik rä egy kilo, ugyanis egy - szerintem - szep testen egy kilo qrvära meglätszik. Es egy - szinten szerintem - szep teströl mär nehez egy kilo
zsirt lefaragni, izomveszteseg nelkül. 1 kilo hizäs nem egy vicces dolog, amire legyinteni lehet. Illetve ez is az emlitett igenyszint kerdese, amiert hiba embereket megitelni.
Szoval ha te elfogadhatonak tartasz pär kilo tulsulyt, en elfogadom hogy neked mäs az igenyszinted a megjeleneseddel kapcsolatban, es kesz. De ha esetleg melled äll valahol egy izzadsägszagu büdösszäju ember, öt se nezd le, egyszerüen csak mäs az igenyszintje a higeniäval kapcsolatban mint neked, ennyi az egesz. :)