Az oldalsó fehér burákat szerintem bárki műanyagos olcsóbban legyártja, mint amit nekem mondtak rá múlt hónapban (16k /pár!!! vazze'...) a márkakereskedésben. A fószer szerint azért annyi, mert csak német tuningcég gyártja, onnan kell rendelni... a fene tudja, hiszen ha egy ST220-on széttörik, akkor a Ford nem szállít újat?!
Ha a légkondit full a szélvédőre nyomod, akkor bekapcsol a légkondi és fullon megy a ventilátor, ez így teljesen normális, hiszen minek nyomná az ember a szélvédőre a levegőt, ha nem azért, mert párás vagy fennáll a párásodás veszélye... egyébként az autó könyvében is ez van, úgyhogy ez van:-)
A szélvédőhöz: még a Hondámon parkolóban beszereztem egy fószertől egy csinos karcot. Mentem javíttatni, és ekkor a rókafej a'szonta hogy az egész első spoiler merő kőfelverődés, úgyhogy inkább full újrafényezik. Ez hasonló esetek "áldásos" következménye lehet.
A szélvédőre is (még szintén a Hondán) sikerült egy kis "kagylót" ütni. A franc az ilyen baromarcúakba... Mondjuk ott régebben volt ilyen típusú útépítés (M7 autóút), de a kavics ottmaradt és pont akkor vágódott ki egy beszorult darab egy teherautó kerekéből, amikor 180-nal közeledtem mögötte. Úgy kaptam magam elé a kezem, mintha egy bokszkesztyű közeledett volna:-))