Sziasztok!Nem vesztem en el nem kell panikolni csak eppen a kis mosolygos vicuskanak is akadnak neha neha problemai...de mar elmulando felben vannak..vagy megsem..magam sem tudom...!
Szoval voltam mar ben t a forumon a d.e-lott csak eppen mire megirtam a hosszu levelemet csernatonban megszunt az internet szolgaltatas...Nadon merges voltam es 1 ora varakozas utan hazamentem....Az az igassag hogy nem volt kedvem (nem azert mert untam volna)elolvasni azt a rengeteget amit termeltetek a hetvege alatt(majd kesobb bepotolom)!!!Le vagyok jol maradva de pepotolom a lemaradast!A susus dolog biztos nadon jo volt...beszalltam volna en is..de majd legkozelebb....Peter nekem mi lett volna a szerepem???(ha lett volna eggyalltalan?)
Emese:Kerlek szepen ne ilyezgesd szegeny itthoni diaksagot mert mar most reszketek a felelemtol mi lessz velem fizikabol?!!!
Szoval az az igassag hogy nem is kellett volna elmenni neked!Most meg az sincs akinek kiabalnod es ez a vegzet lehet...ugyanis nem tudlak elkepzelni mint kis mosolygo nenit egy katedranal aki nem uvoltheti ki magat!!!!:))))))))!
Na de lessz meg neked honvagyad!!!Tudom en azt es mi remenykedunk hogy visszajossz!!!
Nandi:Koszike a levelet mar azt hittem hogy meghaltal..egyebkent miert nem irsz a forumba vagy csak en nem lattalaK??????
Ancsa:Udvozollek es ha tudom megszerzem a cimet amit kertel.!Mi a helyzet a tobbi taborlakoval?En csak 16-an reggel tudok hirt adni a forumrol a Kezdii bandanak!!!Es mikor jon meg a tabori cimlista...rossz hogy meg mindig nem tudtam irni levelet jo par embernek a testverek kozul!
Szoval intezkedjetek valamit!
Feco:Fel a fejjel ne mergelodj annyit egesz aranyos ez a susus sztori...:)))
Vicuska!