Az biztos, hogy en nem muttetnem magam LASIK-kal, mert ismerem a mellekhatasokat, es senkinek nem is ajanlanam.
DE.
Szerintem az azert erezheto az oldal olvasasa kozben, hogy az a valaki, aki ezt leirta, nyilvan megszenvedett a LASIK kovetkezmenyeivel, viszont ez korantsem ennyire altalanos eset, es szerintem igencsak tulzas.
Nyilvan, ha nekem cseszik el a szemem egy eletre, en is ilyen drasztikusan probalnam a vilag tudtara adni elkeseredesemet, es a tobbi leendo paciens tudtara adni, hogy mik lehetnek a kovetkezmenyek.
De amikor a "Suicide" cimu irast elolvastam, nos, ott mar TULZOTTAN is drasztikus modszerekhez folyamodik az iro. Szerintem aki amiatt ongyilkos lesz, hogy duplan lat, es este csillag alakban torzul a fenye a lampaknak, az nem teljesen epelmeju. Csak azert irom ezt, hogy nehogy minden LASIK-os most levesse magat a hidrol, mert azt nem szivesen neznem vegig.
A LASIK egy mellekhatasokkal biro eljaras, de korantsem olyan surun fordul elo ilyesmi, hogy ezt altalanositani lehessen.
Tovabbra is azt allitom azonban, hogy a LASIK-ot NAGYON-NAGYON meg kell gondolni, de az ongyilkossag gondolataval meg csak jatszani is.... hat.......