taboo Creative Commons License 2002.09.10 0 0 3245
Tisztelt Rajongók!

Csak most cseppentem ide és elnézegetve az elmúlt hozzászólásokat -különös tekintettel arra, amire most válaszolok- a következőket kell leszögeznem (ha tetszik, ha nem...):

-cure20020731-nek teljesen igaza van: nem tiltja meg senki, hogy mindenki magának vegye fel a kedvenc koncertjét. És igen is van vele költség és munka is, ami szintén nem kevés. Persze a kereskedelmi szempontok is diktálnak, de akinek ez csípi a szemét, az ne vegye meg, hanem másolja át nyugodtan (szerintem cure20020731 pontosan szarik bele, minthogy én is) és maradjon csendben, ne számolgassa azt, hogy a másik ezen mennyit keres (pláne nem utólag, mikor már megvette, kedves bat66!). Lásd még: G---- (3195) hozzászólása

-cure20020731 téved abban, hogy a Musiclandban a bootlegek szitázottak (ti.: írottak) és 6000 forintnál kezdődnek. Írott lemez csak a Taboo Records által kiadott lemezek között található és az egyéb bootlegek (minthogy én magam is gyüjtő vagyok és már sokszor vásároltam tőlük) teljesen "frankó" préselt lemezek 3000 forintos ártól kezdődően. (Lehet, hogy azóta már drágult). Ez világ(bootleg)viszonylatban nem drága, de egy 5500 forintos Fotex árhoz képest sem.

-cure20020731 egyébként gratulálok a remek felvételhez! Csak így tovább!

-Endre vagy clifftony77 vagy 0??0: Csodálkoznék ha hallottad volna a keverőpultos felvételt... Én hallottam és nincs sok baja. Illetve Te írod: "...aki arra állt rá, hogy felvegye az összes nagyobb koncertet a Szigeten, és azt adogatják el, általában külföldre, jóval több pénzért, szarabb minőségben..." Ugye nem ránk gondoltál, kedves 0??0!

-És a végére: jön egy másik verzió. Ez lesz a Taboo Records-féle CD. Lehet hegyezni a pénztárcákat :-) (Vagy venni 2db TDK CD-R74-et á 356 Ft-ért)

taboo

u.i: A témát ezen a topicon szerintem zárjuk le, mert végül is ez a CURE-ról szól. Lehet újat nyitni vagy irogatni a taboo@europe.com címre.

Előzmény: cure20020731 (3152)