Olaj az Isten Creative Commons License 2002.09.09 0 0 5476
Sziasztok!

Vészesen közeledik a bajnokság kezdete, és ez jó hír, nagyon jó hír...Látom jól sikerült a kaposvári torna, én őszintén szólva leginkább arra voltam kiváncsi, hogy Vilcinskas miképp fog fickándozni Ivkovics szorításában, de ahogy néztem 18 pontot dobott, ami első hallásra nem rossz, de az is érdekelne, hogy mikor pontozódott ki, ha egyáltalán meglett neki az 5 fault. Kár vitázni rajta, hogy mennyire képzett vagy sem. Ha meccsenként dob ennyit ez a kis képzetlen óriásbébi, akkor már senki nem fog beszélni a dobásbiztonságáról...Én egyébként bízom benne, szerintem be fog válni. Mint ahogy Vaisvila-ban is megvan minden bizadalmam, bár a Vuicseviccsel való összehasonlításban az utóbbi javára szól hallatlan fizikai adottsága, (mert hogy az volt neki), de meg lehet nézni, hogy mennyit kamatoztatott belőle a csapat javára (és akkor, amikor Vígh elé kellett odaállnia "néha napján" a jogtalan ítéleteket tisztázandó). Szvsz Vaisvila messzemenően hasznosabb tagja lesz csapatunknak mint Vuki volt. Egyedül a cserepadon érzem egy kicsit foghíjasnak a gárdát, már megint nincs épkézláb csereemberünk talán Trepák kivételével, bár az alapján amit most hétvégén mutatott (tényleg ilyen jó volt?) megkockáztathatnánk a kezdőben, agggyonmotivált Benő helyén. Orosz meg majd pörgeti a törülközőt meg tolja felfelé a levegőt, abban már úgyis nagy májer. Tehát cseresorban nem állunk túl fényesen, főleg ha belegondolok, hogy pl. az ALbában ott lesz mindig bevetésre készen egy Fehérváron állandóan jó formában játszó Halm, az ambíciózus Bencze Zoli, nem beszélve Borosról vagy Theiszről.

Mindenesetre hétvégén Gösser kupára fel, ki nem ugrál nem szolnoki hej, hej. Óriási erőket mozgósítok új szurkolók beavatásához. A "Pedig tök jó az Olaj meccs gyertek már ki de tényleg" kérdések és a "Jó majd meglátjuk milyen lesz a csapat és a hangulat" válaszok első körös fordulóját már sikerrel abszolváltam. Elhatároztam ugyanis, hogy jövőre nem megyek ki meccsre úgy, hogy legalább két embert ne vigyek magammal...rajtam nem fog múlni a teltház...

Előzmény: _sese_ (5474)